• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το MotoGP και στην Χιλή;
Η νέα πίστα είναι στο στάδιο κατασκευής
Νέα 26/01/2012 - 23:52

Μετά τις φήμες ότι το MotoGP θα μπορούσε να κατευθύνεται προς την Χιλή στο άμεσο μέλλον, τα νεότερα αφορούν στην παρουσία του πρώην Παγκόσμιου Πρωταθλητή, Kevin Schwantz, στην επίσημη παρουσίαση της νέας πίστας, η οποία θα φτιαχτεί στην χώρα της Νοτίου Αμερικής. 

Ο Schwantz είναι ένας από τους ανθρώπους πίσω από την πίστα Austin του Τέξας και βοήθησε ώστε να συμπεριληφθεί στο ημερολόγιο του MotoGP για το 2013. Έτσι λοιπόν, το ίδιο θα προσπαθήσει να επιτύχει - προσφέροντας τις πολύτιμες συμβουλές του - για λογαριασμό της Χιλιανής πίστας, η οποία θα χτιστεί από τον διάσημο Hermann Tilke, που μας έδωσε όχι μόνο την νέα "Circuit of the Americas" αλλά επίσης την Sepang και τους χώρους Motorland Aragon, όπως επίσης και το πάρκο της Κωνσταντινούπολης και την διεθνή πίστα στην Sanghai.

 

Η νέα πίστα θα ονομάζεται "Motorpark" και θα βρίσκεται περίπου 30χλμ. έξω από την πόλη του Σαντιάγο, θα έχει έκταση περίπου 1,800,000m2 και θα σχεδιαστεί έτσι ώστε να πληρεί τα στάνταρ της FIA και FIM.

Τέλος, δεν θα περιλαμβάνει μόνο μια πίστα αγώνων, αλλά θα έχει μια πίστα για motocross και μια πίστα cart (1.4χλμ) και θα πάρει περίπου 18 μήνες για να ολοκληρωθεί η κατασκευή της. 

 

Επόμενο άρθρο »

Θετικό το τεστ της BMW στην Βαλένθια

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Θανάσης Σίσσης “Οδηγός της Χρονιάς” στην Αυστραλία!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα