• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Θετικό το τεστ της BMW στην Βαλένθια
Haslam & Melandri ευχαριστημένοι
Νέα 27/01/2012 - 13:15

Η ομάδα BMW Motorrad World Superbike team, με τους Leon Haslam & Marco Melandri βρέθηκε τις δύο προηγούμενες μέρες στην πίστα της Βαλένθια για το 1ο τεστ του 2012, στο οποίο δοκιμάστηκε η τελευταία έκδοση της BMW S 1000RR, που έχει νέα πράγματα στον κινητήρα και αναβαθμισμένα ηλεκτρονικά, όπως και νέα πράγματα για καλύτερη ρύθμιση του πλαισίου. 

Παρά το ότι οι θερμοκρασίες ήταν αρκετά χαμηλές (15° - 18°C), η ομάδα συμπλήρωσε συνολικά 950 χλμ. δοκιμών και οι δύο οδηγοί έμειναν ευχαριστημένοι.

 

“Πήραμε όλα όσα θέλαμε να δοκιμάσουμε και έτσι είμαι πολύ θετικός. Οι δύο αυτές μέρες ήταν σημαντικές. Είχαμε αρκετά νέα πράγματα φέτος και ήταν καλό που κάναμε δοκιμές πριν πάμε στο Phillip Island. Κάναμε μεγάλα βήματα και είμαστε πολύ μπροστά σε σχέση με πέρυσι. Είναι πραγματικά ένα πιο δυνατό πακέτο και έχουμε ακόμη 5 μέρες δοκιμών στην Αυστραλία για να ασχοληθούμε μαζί του”, είπε ο Leon Haslam.

 

Ο νέος στην ομάδα Marco Melandri είπε με τη σειρά του:

“Η δοκιμή των αναβαθμισμένων ηλεκτρονικών ήταν πολύ ενθαρρυντική. Τσεκάραμε το αν όλα δουλεύουν σωστά, πριν πάμε στηνΑυστραλία και τα αποτελέσματα είναι καλά. Σίγουρα χρειάζεται να βελτιωθούμε σε κάποιους τομείς. Στην είσοδο της στροφής, ακόμη χρειάζομαι κάποια παραπάνω σιγουριά από την μοτοσυκλέτα, ώστε να πιέσω όσο πρέπει, αλλά όλοι δουλεύουμε πολύ σκληρά και είμαι σίγουρος ότι θα βρούμε τη λύση στο επόμενο τεστ στην Αυστραλία.

Το Phillip Island δεν είναι μια εύκολη πίστα, έτσι είναι σημαντικό το να έχεις σιγουριά με την μοτοσυκλέτα και να μπορείς να μπαίνεις στις στροφές πολύ γρήγορα. Τις επόμενες δύο εβδομάδες θα είμαι σε επαφή με την ομάδα και θα αναλύσουμε τα δεδομένα του τεστ, ώστε να προετοιμαστούμε για την Αυστραλία. Επιπρόσθετα κάνω πολύ προπόνηση”.

 

Η ομάδα θα βρεθεί ιδωτικά στο Phillip Island στις 13 – 15 Φεβρουαρίου και μετά στην ίδια πίστα θα συμμετάσχει στο επίσημο τεστ στις 20 & 21 Φεβρουαρίου, μια εβδομάδα πριν το ξεκίνημα τουΠρωταθλήματος.

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Colin Edwards ανοίγει τα χαρτιά του πριν την Sepang!

« Προηγούμενο άρθρο

Το MotoGP και στην Χιλή;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα