• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Εκτός MotoGP και ο West
Ο Αυστραλός δεν βρήκε τα χρήματα για να πληρώσει την ομάδα του!
Νέα 27/01/2012 - 21:37

Eίχαμε δημοσιεύσει πριν λίγο καιρό την αγγελία που είχε βάλει ο Anthony West με σκοπό να βρει χορηγούς, ώστε να εξασφαλίσει τα απαραίτητα χρήματα ώστε να τρέξει φέτος στην κατηγορία του MotoGP με την ομάδα CRT Speed Master. 

Ο Αυστραλός τελικά δεν κατάφερε να βρει τα απαραίτητα χρήματα και μέσω του Facebook ανακοίνωσε πριν λίγες ώρες το τέλος της καριέρας του στα 30 του.

“Εγώ ο Anthony West δεν θα τρέξω στο Μotogp φέτος ή σε άλλης μορφής αγώνα, γιατί δεν βρήκα σπόνσορα ώστε να πληρώσω την ομάδα SPEED MASTER. Γιατί όλες οι ομάδες ζητούν χρήματα από τους οδηγούς και έτσι μόνο οι πλούσιοι μπορούν να τρέξουν στο motogp / moto2 / moto. Δεν μπορώ να τρέξω ούτε τζάμπα, αφού ακόμη δεν έχω πληρωθεί από την πρώην ομάδα μου την MZ Germany Moto2 team.

Έβαλα προς πώληση το αυτοκίνητό μου, την μοτοσυκλέτα μου ΜΧ και το σπίτι μου και έβαλα το σπίτι και ως εγγύηση για την περίπτωση που δεν θα έβρισκα τα χζρ'ηματα, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Μάλλον δεν θα ξανατρέξω και θα γυρίσω στην Αυστραλία για να βρω μια κανονική δουλειά. Συγνώμη από τους οπαδούς μου”, έγραψε ο οδηγός που ήταν από τους καλύτερους όλων των κατηγοριών σε συνθήκες βροχής.

 

Η υπόθεση αυτή θυμίζει ότι εκτός από τους Colin Edwards και Randy de Puniet, οι οδηγοί των CRT μοτοσυκλετών θυμίζουν δημοπρασία, στην οποία κερδίζει αυτός που θα κάνει το μεγαλύτερο κτύπημα:

“Αν έχεις τα λεφτά, τότε οδηγείς”, λένε χαρακτηριστικά. Η εμπειρία, τα βάθρα, οι νίκες, δεν μετρούν πια... Το απέδειξε πριν λίγες μέρες ο οδηγός από την Βενεζουέλα που βρήκε τα χρήματα για να κάνει 5 αγώνες φέτος. Και όλα αυτά με έπαθλο να αγωνίζεσαι δίπλα στους κοτυφαίους οδηγούς του κόσμου! 

 

Επόμενο άρθρο »

Borsoi: Αντίο Ducati, πάμε με CRT τώρα

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Colin Edwards ανοίγει τα χαρτιά του πριν την Sepang!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα