• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στα ροζ η γυναικεία ομάδα Endurance
Νέο λογότυπο και χρώματα από την FIM
Νέα 29/01/2012 - 23:41

Όπως έγινε γνωστό το τμήμα Μάρκετινγκ της FIM, στο οποίο επικεφαλής είναι ο Olivier Godallier, αποφάσισε να χρησιμοποιεί ένα νέο λογότυπο και χρώματα για τον θεσμό του Enduro γυναικών.

Εκτός από αυτές τις αλλαγές, τα στελέχη της FIM αποφάσισαν να προσθέσουν ένα ακόμα Grand Prix στον θεσμό, που είναι σημαντικός γι’ αυτήν και έτσι για φέτος θα διεξαχθούν τέσσερις αγώνες, αντί τριών. Αυτοί θα γίνουν στην Ισπανία (Munitibar), στην Πορτογαλία (Torres Vedras), στην Ιταλία (Castiglion Fiorentino) και στην Γαλλία (Brignoles), όπου θα πραγματοποιηθεί ο τελικός στις 20-21 Οκτωβρίου.

 

Ωστόσο γυναικείες ομάδες δεν αγωνίζονται μόνο στο Enduro αλλά και σε αγώνες Αντοχής (Endurance). Για παράδειγμα πέρσι η Ομοσπονδία Μοτοσυκλετών του Κατάρ συμμετείχε με μια αμιγώς γυναικεία ομάδα στον οκτάωρο αγώνα Αντοχής της Doha (φωτ.2).  

H ομάδα της «QERT» («Qatar Endurance Racing Team»), η οποία αποτελούνταν από τις Paola Cazzola, Nina Prinz και Nikolett Kovacs (φωτ. 1), συμμετείχε στην κατηγορία Superstock. Οι τρεις κυρίες τα πήγαν πολύ καλά καθώς τερμάτισαν στην 6η θέση της κατηγορίας τους και στην 17η συνολικά. Το αποτέλεσμα είναι ακόμα σημαντικότερο αν υπολογίσουμε ότι η Cazzola είχε κάνει επέμβαση για να της αφαιρεθεί κάποιος όγκος.  

 

Η FIM έδωσε στην δημοσιότητα το παρακάτω βίντεο στο οποίο οι τρεις αναβάτριες μιλούν για την συμμετοχή τους στο θεσμό.

Επόμενο άρθρο »

Video: O αγώνας του Rossi με τους φίλους του

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Tα κορίτσια της «Μοnster»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα