• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jarvis: «Θέλουμε περισσότερα από τον Spies»
Επιθυμεί περισσότερες επιτυχίες από τον Αμερικανό
Νέα 30/01/2012 - 12:44

Οι άνθρωποι της Yamaha Factory Racing θεωρούν ότι οι μοτοσυκλέτες με τους κινητήρες των 1000cc θα αναδείξουν τις οδηγικές ικανότητες του Ben Spies. Ο Αμερικανός οδηγός δεν εκπλήρωσε πέρσι τις προσδοκίες που είχαν τα στελέχη της ομάδας έστω και εάν κέρδισε για πρώτη φορά στο MotoGP στο Assen και ανέβηκε άλλες τρεις φορές στο βάθρο, στην Καταλονία, την Ινδιανάπολη και την Βαλένθια.  

 

Ο Lin Jarvis, Διευθύνων Σύμβουλος της ομάδας, σε συνέντευξή του δήλωσε σχετικά:

«Εκτός από την νίκη του, τα αποτελέσματα του Ben στους αγώνες ήταν απογοητευτικά και είμαι σίγουρος ότι και ο ίδιος θα είναι απογοητευμένος. Φέτος περιμένουμε περισσότερα από μία νίκη από αυτόν, αναμφίβολα. Είναι ανταγωνιστικό το περιβάλλον, είμαστε στους αγώνες για να κερδίζουμε και πρέπει να έχουμε δύο πολύ δυνατούς αναβάτες για το 2013».

 

Ο Μassimo Meragalli, Αγωνιστικός Διευθυντής της ομάδας, επισήμανε:

«Νομίζω ότι η αλλαγή σε κινητήρες των 1000cc θα βοηθήσει τον Ben. Το στυλ οδήγησής του ταιριάζει σε μοτοσυκλέτες με μεγαλύτερης χωρητικότητας κινητήρες και το απέδειξε στο Brno όπου, παρότι τραυματισμένος, έκανε καλή δουλειά ήδη από την πρώτη φορά που ανέβηκε στην μοτοσυκλέτα (των 1000cc). Επίσης ήταν πολύ γρήγορος στο Misano και νομίζω ότι η απόδοσή του με τις νέες μοτοσυκλέτες θα είναι καλύτερη απ’ ό,τι από αυτή με την μοτοσυκλέτα των 800cc.

To στυλ του είναι να φρενάρει αργά στην στροφή και να ανοίγει έντονα το γκάζι στην έξοδό της. Νομίζω ότι οι μοτοσυκλέτες των 1000cc θα έχουν μικρότερη ταχύτητα στις στροφές και έτσι (ο Spies) θα έχει μικρότερο μειονέκτημα έναντι του Jorge Lorenzo, o οποίος ήταν ταχύτατος στις στροφές και του ταίριαζαν οι μοτοσυκλέτες των 800cc. Oι τελευταίες ταίριαζαν πολύ στους αναβάτες των 250cc και αυτό ήταν ένα από τα δυνατά σημεία του Lorenzo».

Επόμενο άρθρο »

O Rossi αποκάλυψε την νέα Ducati GP12

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3: Ικανοποίηση στην Oral

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα