• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η παρουσίαση της Repsol Honda Team
Έγινε σε ξενοδοχείο της Kuala Lumpur
Νέα 30/01/2012 - 20:00

Μετά τις χειμερινές διακοπές οι Casey Stoner και Dani Pedrosa εμφανίστηκαν επίσημα στα φώτα της δημοσιότητας μαζί με τα “αφεντικά” του HRC, Shuhei Nakamoto (HRC Executive Vice President), Hideki Iwano (Director, Assistant to Team Principal), Shinichi Kokubu (Technical Director) και Livio Suppo (Communications and Marketing Director). 

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που οι δημοσιογράφοι είδαν την RC213V με τον “άσσο” του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Casey Stoner πάνω της. Η ομάδα έφθασε στην Μαλαισία το Σάββατο και την Κυριακή πήγε στην πίστα, όπου όλα τα μέλη βρέθηκαν – όπως γράψαμε – στην στροφή στην οποία έχασε ο Marco Simoncelli την ζωή του στις 23 Οκτωβρίου. Ως ένδειξη σεβασμού κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή και αφέθηκαν λουλούδια στο σημείο.

Με τη νεά σεζόν του MotoGP που γυρνάει στα 1000cc το HRC προσβλέπει στο να κρατήσει τον Τίτλο και το 2012.

 

Casey Stoner:

“Οι διακοπές ήταν πραγματικά καλές, πήγαμε στην Αυστραλία και περάσαμε ωραίες στιγμές με την οικογένεια και φίλους. Μετά επιστρέψαμε πίσω στην Ελβετία ώστε να ετοιμάσουμε τα πάντα για το μωρό που περιμένουμε με την Adriana σε μερικές εβδομάδες. Μετά από μια τόσο δυνατή χρονιά το 2011, παραμένουμε συγκεντρωμένοι και δεν περιμένουμε να είμαστε σε κορυφαία φόρμα αμέσως. Είμαι σίγουρος ότι η Honda έκανε φανταστική δουλειά με την μοτοσυκλέτα των 1000cc και προσβλέπω στο να την οδηγήσω και να δω τι μπορούμε να κάνουμε, ελπίζοντας ότι θα ξεκινήσουμε δυνατά και πάλι. Ξέρουμε ότι θα υπάρχει σοβαρός ανταγωνισμός, με την Ducati να έχει βάλει πολλή προσπάθεια, όπως και η Yamaha, έτσι θα είναι ενδιαφέρον να βρεθούμε στην πίστα και να δούμε το τι έχει ο καθένας. Βέβαια είναι νωρίς και νομίζω ότι πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον αγώνα στο Κατάρ, πριν να μάθουμε τον πραγματικό ρυθμό των ανταγωνιστών μας και το πακέτο που θα έχουν για το 2012, αλλά είμαστε έτοιμοι γι αυτό”.

 

Dani Pedrosa:

“Είναι ωραίο να βρίσκεσαι πάλι με την ομάδα για το πρώτο τεστ της Sepang. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που θα ανέβω και πάλι στην μοτοσυκλέτα, μετά το τεστ της Βαλένθια το Νοέμβριο. Η Sepang είναι μια καλή πίστα για δοκιμές και έχουμε πολλά πράγματα να ανακαλύψουμε για τη νέα μοτοσυκλέτα. Πέρασε πολύς καιρός από την τελευταία μας επαφή και το πρώτο τεστ είναι πάντα σημαντικό για αν έχουμε και πάλι την αίσθηση πίσω, τις πρώτες συγκινήσεις. Θα ε΄χουμε τρεις μεγάλες μέρες να δουλέψουμε με την ομάδα και το HRC και είναι απαραίτητο να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι ώστε να πάρουμε καλή πληροφόρηση για να προχωρήσουμε μπροστά για το 2ο τεστ. Θεωρώ ότι ο κύριος στόχος σε αυτό το τεστ είναι να γνωρίσουμε την μοτοσυκλέτα και τα νέα λάστιχα της Bridgestone”.

 

Shuhei Nakamoto:

“Ξεκινάμε αυτήν την καινούργια χρονιά του 2012 με ένα ξεκάθαρο στόχο: να δουλέψουμε σκληρότερα από ποτέ για να υπερασπίσουμε τους Τίτλους μας του MotoGP σε αυτή τη νέα κατηγορία των 1000cc. Τερματίσαμε την εποχή των 800cc με το τριπλό στέμμα και θα παλέψουμε να το κερδίσουμε και πάλι το 2012. Εμπιστευόμαστε τελείως τους οδηγούς μας Casey Stoner και Dani Pedrosa στο να φέρουν σε πέρας αυτή τη μεγάλη πρόκληση και εμείς θα τους τα δώσουμε όλα με την τεχνική και ανθρώπινη υποστήριξή μας. Η RC213V είναι μια εξέλιξη της τελευταίας εκδοχής της RC212V, βασισμένη στην ίδια ιδέα. Οι μοτοσυκλέτες που φέραμε εδώ στην Sepang είναι βασικά οι ίδιες που δοκιμάσαμε στην Βαλένθια το Νοέμβριο, με μικρές διαφορές. Στην πράξη οι Casey και Dani θα έχουν μια μοτοσυκλέτα ίδια με αυτή της Βαλένθια και μια άλλη με λίγο διαφορετικό πλαίσιο, βασισμένη σε άλλα που ζητήθηκαν. Αυτή είναι η πρώτη φορά στην Sepang από τ΄τοε που χάσαμε τον Marco Simoncelli πέρυσι τον Οκτώβριο και την Κυριακή επισκευτήκαμε το σημείο του ατυχήματος και αφήσαμε λίγα λουλούδια και είπαμε ένα τελικό 'Ciao' σε αυτόν. Πιστεύω ότι αρχίζοντας δυνατά τη σεζόν θα είναι μια αφιέρωση στον Marco".

 

Επόμενο άρθρο »

O De Puniet ταχύτερος στην Valencia

« Προηγούμενο άρθρο

Επίσημα η Yamaha με την ENEOS

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα