• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Spies: «Εμπνευσμένη αρχή»
Ικανοποιημένος από την νέα 1000cc YZR-M1
Νέα 31/01/2012 - 17:19

Ο Ben Spies δήλωσε ότι έχει εμπνευστεί από την καινούργια YZR 1000cc μετά την πρώτη φορά που την οδήγησε σήμερα στην Sepang.

 

Ο Spies, ο οποίος κέρδισε την παρθενική του κούρσα πέρυσι, συνήθισε πολύ γρήγορα την εργοστασιακή Yamaha στην Μαλαισία, τερματίζοντας την πρώτη ημέρα με τον 4ο καλύτερο χρόνο (2.02.234), πίσω από τον ομόσταυλό του Jorge Lorenzo, τον Dani Pedrosa και τον Cal Crutchlow.

 

Ο Αμερικανός δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος, ήταν απολαυστικό να ανεβαίνω και πάλι σε μοτοσυκλέτα, δεν είχα ανέβει ξανά από την Βαλένθια και μετά. Δεν μου πήρε πολύ χρόνο να επανέλθω, δοκιμάσαμε μερικά πράγματα στο στήσιμο και σε κάθε βήμα κάναμε μικρές βελτιώσεις.»

 

«Έχουμε πολλά να κάνουμε τις επόμενες ημέρες και πολλά περισσότερα να διορθώσουμε για το δεύτερο τεστ. Ήταν μια εμπνευσμένη αρχή, η Yamaha έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια αυτήν την σεζόν, οπότε θα δουλεύουμε μέρα με την μέρα για να γινόμαστε καλύτεροι».

 

Ο Spies και ο Lorenzo θα δοκιμάσουν διαφορετικές ρυθμίσεις μέσα στις επόμενες ημέρες, προτού επιστρέψουν και πάλι στην Sepang για επιπλέον δοκιμές τον Μάρτιο.

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: «Η πραγματική δράση θα αρχίσει αύριο»

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Η Ducati έκανε φανταστική δουλειά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα