• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Stoner: Θα επιστρέψω αύριο
Αισιόδοξος ο Αυστραλός παρά τον τραυματισμό του
Νέα 31/01/2012 - 23:15

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Casey Stoner, ελπίζει ότι θα επιστρέψει στην δράση αύριο, αφού έχασε την πρώτη ημέρα των δοκιμών στην Μαλαισία. 

 

Ο Stoner ένιωσε ενοχλήσεις στην πλάτη του κατά την διάρκεια της προθέρμανσης, λίγο πριν ανέβει - για πρώτη φορά - στην RC213V με το νούμερο ένα. 

 

"Έκανα ασκήσεις σήμερα το πρωί, προετοιμαζόμενος να βγω στην πίστα για πρώτη φορά, όταν ένιωσα έντονο πόνο στην πλάτη μου, δεν μπορούσα να κουνηθώ ή να κάνω οτιδήποτε", είπε ο Αυστραλός. 

 

"Έπρεπε να φωνάξω κάποιον να έρθει να με μετακινήσει σε θέση που θα πόναγα λιγότερο. Αμέσως προσπάθησα με φυσιοθεραπεία να βελτιώσω την κατάσταση, έτσι ώστε να μπορέσω να αγωνιστώ το απόγευμα, αλλά δεν ένιωθα καλά". 

 

"Συνέχισα την φυσιοθεραπεία και μετά το μεσημεριανό, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ένιωθα ότι παρ' όλα αυτά, θα μπορούσα να ανέβω στην μοτοσυκλέτα σήμερα το απόγευμα, αλλά όλοι συμφωνήσαμε ότι αυτό απλώς θα έκανε τα πράγματα πιο δύσκολα για αύριο", πρόσθεσε ο Stoner

 

"Μας μένουν δυο ακόμη ημέρες δοκιμών εδώ στην Sepang, γνωρίζουμε καλά την πίστα και μαθαίνουμε την μοτοσυκλέτα, χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να δοκιμάσουμε τα νέα μέρη που έχουμε εδώ, ώστε να δώσουμε τα δεδομένα στην HRC". 

 

"Πιστεύω αύριο ότι οι συνθήκες στην πίστα θα είναι καλύτερες και από την στιγμή που η πλάτη μου θα βελτιωθεί, θα επιστρέψουμε στο πρόγραμμα των δοκιμών".

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi Sepang: φωτογραφικό αφιέρωμα, Ημέρα 1

« Προηγούμενο άρθρο

Ικανοποιημένος ο Bradl

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα