• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SHOWA: Επιστρέφει στο MotoGP!
Με την ομάδα της Honda Gresini
Νέα 01/02/2012 - 12:49

Η Showa αποφάσισε να επιστρέψει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του MotoGP με την ομάδα της Gresini, μια κίνηση εμπιστοσύνης προς την διάσημη Ιταλική ομάδα, η οποία έχει αναβάτες τόσο στο MotoGP, όσο και στις κατηγορίες Moto2 και Moto3. Η νέα συμφωνία αποτελεί μια ανανέωση της προηγούμενης σχέσης μεταξύ της Showa και της Gresini, ελπίζοντας ότι θα ξαναζήσουν μερικές από τις πολλές επιτυχίες του παρελθόντος. 

 

Yoichi Hojo (Πρόεδρος του Ομίλου Showa): «Είναι πολύ μεγάλη χαρά για εμάς, να ανακοινώνουμε την επιστροφή μας στο πιο διακεκριμένο Πρωτάθλημα μοτοσυκλετών, μέσω της συνεργασίας μας με την ομάδα SAN CARLO HONDA GRESINI. Έχουμε αγωνιστεί στο παρελθόν με την συγκεκριμένη ομάδα, έτσι είναι ενθαρρυντικό ότι θα μπορέσουμε να στοχεύσουμε στην κορυφή, μαζί με τους έμπιστους φίλους μας. Οι αναρτήσεις της Showa θα χρησιμοποιηθούν σε όλες τις κατηγορίες (MotoGP, Moto2, CRT, και στην Moto3) έτσι εκτός από τις προσδοκίες μας, έχουμε και μια ιδιαίτερη αίσθηση υπευθυνότητας. Με τις αναρτήσεις της Showa, που χρησιμοποιούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με την ελπίδα να συνεισφέρουμε ένα πρωτάθλημα για την ομάδα». 

 

Fausto Gresini: «Να συνδεόμαστε και πάλι με έναν τόσο σημαντικό τεχνικό συνέταιρο, αποτελεί μεγάλη ικανοποίηση και περηφάνια για εμάς. Έχουμε ζήσει μαζί σημαντικές επιτυχίες στο παρελθόν και ελπίζουμε να επαναφέρουμε το πνεύμα του νικητή με αυτήν την νέα συμφωνία. Η τεχνική υποστήριξη ενός συνεταίρου όπως η Showa, είναι θεμελιώδης για το MotoGP και επιπλέον για τις CRT, την Moto2 και την Moto3. Είμαστε σίγουροι ότι θα χτίσουμε μια εποικοδομητική τεχνική συνεργασία με την Showa, η οποία θα μεταφραστεί σε θετικά αποτελέσματα στην πίστα».

Επόμενο άρθρο »

Sepang: Τα τελικά αποτελέσματα της 2ης ημέρας

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3 Valencia: Πρώτος ο Cortese

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα