• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Iκανοποιημένος ο Bradl
Aπό τις δοκιμές στην Sepang
Νέα 03/02/2012 - 10:57

Ο Stefan Bradl ολοκλήρωσε τις πρώτες επίσημες δοκιμές της χρονιάς στην μεγάλη κατηγορία με την νέα του ομάδα, την LCR Honda. Ο Γερμανός αναβάτης οδήγησε την RC213V των 1,000cc και κατά την τριήμερη διάρκεια των δοκιμών σημείωσε ταχύτερο χρόνο 2:01.894, ο οποίος τον έφερε στην 11η θέση της κατάταξης. 

 

Την τελευταία ημέρα του τεστ ο Bradl έκανε 38 γύρους στην πίστα και επικεντρώθηκε στο να συλλέξει στοιχεία από την μοτοσυκλέτα. Ο 22χρονος οδηγός δήλωσε σχετικά:

«Έπειτα από τρεις ημέρες δουλειάς αισθάνομαι πολύ ικανοποιημένος από την πρώτη μου επαφή με την μοτοσυκλέτα. Κάθε ημέρα κάναμε μικρές αλλαγές σε αυτή για να ταιριάζει στο στυλ οδήγησής μου και τώρα αισθάνομαι πολύ άνετα (πάνω της). Συλλέξαμε σημαντικά στοιχεία για το επόμενο τεστ και είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν πολλά ακόμα να μάθουμε.

Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας αλλά είμαι ικανοποιημένος από αυτή την πρώτη μου εμπειρία. Φυσικά, θέλω να ευχαριστήσω τον Luccio (Cecchinello) και τους τεχνικούς του HRC για την υποστήριξή τους όλες αυτές τις ημέρες».

Επόμενο άρθρο »

Ο Jules Cluzel με την PTR Honda;

« Προηγούμενο άρθρο

Θετικός απολογισμός για την Yamaha Tech3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα