• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jarvis: «H Ducati έχει βελτιωθεί σημαντικά»
Ελπιδοφόρο ξεκίνημα στην Sepang
Νέα 04/02/2012 - 00:13

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Yamaha, Lin Jarvis, κάνοντας τον απολογισμό του, μετά το τέλος των δοκιμών στην πίστα της Μαλαισίας, εμφανίστηκε αισιόδοξος στις δηλώσεις του. Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε, ότι πέτυχε να έχει 3 αναβάτες του στην πρώτη πεντάδα των κατατάξεων (την 1η ημέρα) και είναι λογικό να αισιοδοξεί ότι το νούμερο αυτό θα αυξηθεί, με τον Dovizioso να επιστρέφει σύντομα, δυνατός και έτοιμος να διεκδικήσει μία από τις πρώτες θέσεις. 


«Ξεκινήσαμε πολύ καλά», δήλωσε ο Jarvis. «Είμαστε ακόμη στην αρχή αλλά είμαι αρκετά αισιόδοξος. Ο Lorenzo και ο Spies έχουν εδραιωθεί για τα καλά στις πρώτες θέσεις, με βάση τους χρόνους και πιστεύω ότι θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί φέτος».

 

Σε ένα Πρωτάθλημα απαιτητικό και μακρόχρονο, όπως το MotoGP, είναι πολύ σημαντικό για τους αναβάτες να βρίσκονται σε τέλεια φυσική κατάσταση.   

 

«Είμαι χαρούμενος διότι οι αναβάτες μας είναι όλοι καλά στην υγεία τους, ο Jorge έχασε τους τρεις τελευταίους αγώνες της περασμένης σεζόν, αλλά τώρα το δάχτυλό του είναι αρκετά καλά. Ακόμη και ο Ben είναι σε εξαιρετική κατάσταση, δεν τον έχω ξαναδεί σε τόσο καλή σωματική και φυσική κατάσταση πριν το ξεκίνημα της νέας σεζόν. Πέρυσι έκλεισε πολύ καλά την χρονιά, τερματίζοντας δεύτερος για πολύ λίγο στην Βαλένθια και φαίνεται ότι συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε». 

 

 Ένα αναμφισβήτητο γεγονός που αποδεικνύει την βελτίωση της Μ1, είναι η έκπληξη των δοκιμών – Cal Crutchlow – ο οποίος τερμάτισε στην 4η θέση την πρώτη ημέρα.   

 

«Το στυλ του Cal είναι ό,τι πρέπει για τις 1000cc μοτοσυκλέτες και έτσι κατάφερε να κάνει πολύ καλό χρόνο. Όσον αφορά τον Dovizioso, αναρρώνει ακόμη από τον τραυματισμό του και χρειάζεται λίγο ακόμη χρόνο».   

 

Αυτά τα πρώτα τεστ ήταν ελπιδοφόρα για τον Jarvis: «Θεωρώ ότι θα είναι μια ενδιαφέρουσα χρονιά. Είμαστε σε φόρμα αλλά και ο ανταγωνισμός είναι αρκετά δυνατός. Ο Stoner και ο Pedrosa είναι πάντα ανάμεσα στους πρώτους και η Ducati φαίνεται να έχει βελτιωθεί αξιόλογα, κατά την χειμερινή διακοπή. Αν και οι τρεις ομάδες παρουσιαστούν ανταγωνιστικές, τότε μας περιμένει μια συναρπαστική χρονιά!».  

 

 

Δείτε το βίντεο με την συνέντευξη

 

 

 

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi Sepang: Φωτογραφικό αφιέρωμα ΙΙ

« Προηγούμενο άρθρο

Pernat: "Το εγχείρημα της Ducati αποδίδει"

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα