• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Συλλεκτική Desmo Corsa σε δημοπρασία
Στο Μονακό για μια Ducati του 1970
Νέα 05/02/2012 - 13:10

Παρά την οικονομική κρίση, ακόμη οι συλλέκτες αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών και τα ανά τον κόσμο Μουσεία αυτοκινήτου ή μοτοσυκλέτας, συνεχίζουν να ενδιαφέρονται για την απόκτηση νέων κομματιών στις συλλογές τους. 

Αντίστοιχα, λόγω της οικονομικής κρίσης, κάποιοι αποφασίσζουν να αποχωριστούν τα αγαπημένα τους αντικείμενα, έσρω και αν έχουν μια ιδιαίτερη σχέση μαζί τους.

 

Αυτή η Ducati ‘Desmo Corsa’ 450, που βλέπουμε στις φωτογραφίες, θεωρείται η πιο ενδιαφέρουσα κλασσική αγωνιστική μοτοσυκλέτα που βγαίνει σε δημοπρασία τα τελευταία χρόνια. Ανήκει στην ιδιωτική συλλογή του κ. Carlo Saltarelli, ενός πρωην δοκιμαστή της Ducati, που αργότερα έγινε αντιπρόσωπος της ιταλικής εταιρίας.

Η συγκεκριμένη Ducati 450 Desmo Corsa είναι μια εργοστασιακή μοτοσυκλέτα και μια ακόμη ίδια υπάρχει στο Μουσείο της Ducati, ενώ αναφορά στο μοντέλο γίνεται και στο βιβλίο της ιστορίας της φίρμας. Έτσι στην δημοπρασία “Monaco RM Auction” που θα γίνει στις 11 και 12 Μαίου, αναμένεται να είναι από τα πιο ενφιαφέροντα εκθέματα.

Αν λοιπόν είστε και σεις ανάμεσα στους λίγους που ενδιαφέρεστε για τέτοιες εκδηλώσεις, ετοιμαστείτε για μια δημοπρασία που μπορεί να χτυπήσει κόκκινα!

 

Επόμενο άρθρο »

Εγχειρίζεται σήμερα ο Hayden

« Προηγούμενο άρθρο

Stoner Sepang: Φωτογραφικό αφιέρωμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα