Επιβεβαιώθηκαν τελικά οι φήμες που ήθελαν τον Cluzel να κλείνει συμφωνία με την ομάδα της PTR Honda (βλ. σχετικό άρθρο).
Ο Γάλλος, αφού δεν συνέχισε την συνεργασία του με την WTR Tent 10, θα οδηγεί πλέον την Honda CBR 600R και θα είναι μέλος της μίας εκ των τριών ομάδων Supersport της PTR, μαζί με τους Sam Lowes, Pawel Szkopek, Ronan Quarmby, Martin Jessopp, PJ Jacobsen και Mathew Scholtz.
"Είμαι πολύ χαρούμενος που εξασφάλισα μια
θέση στην PTR Honda, μια από τις
καλύτερες ομάδες του Πρωταθλήματος Supersport. Δεν υπάρχουν πολλές μοτοσυκλέτες που είναι σε θέση να κερδίσουν το
Πρωτάθλημα, ωστόσο εγώ έχω μία από αυτές. Ανυπομονώ να μάθω καλύτερα την ομάδα
και την μοτοσυκλέτα στις δοκιμές της Αυστραλίας και μετά να δούμε τι μπορούμε
να επιτύχουμε στον πρώτο αγώνα. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε!", δήλωσε ο Cluzel
Simon Buckmaster, Team Manager της PTR Honda: "Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τον Jules στην ομάδα και είμαστε σίγουροι ότι με την ποιότητά του και την αποδεδειγμένη του ταχύτητα, θα είναι μια αξιόλογη προσθήκη σε μια ήδη δυνατή ομάδα. Ανυπομονούμε να δούμε τι μπορεί να επιτύχει σ' αυτό το Πρωτάθλημα. Θα είναι συναρπαστικό, ειδικά αν λάβουμε υπόψη την εμπειρία που έχει από δυνατότερα Πρωταθλήματα".
Ο Cluzel θα βρεθεί με την νέα του ομάδα στην Αυστραλία (Phillip Island) για τις διήμερες δοκιμές, πριν τον πρώτο αγώνα του Πρωταθλήματος, στην ίδια πίστα, στις 26 Φεβρουαρίου.