• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Ανιψιός του Osama Bin Laden στα BSB!
Τρέχει στο Πρωτάθλημα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων
Νέα 24/02/2012 - 00:02

Η ομάδα Moto Rapido Ducati επιβεβαίωσε ότι θα συμμετέχει με 2 μοτοσυκλέτες – σε συνεργασία με την Saudi Falcons racing team – στο Βρετανικό Πρωτάθλημα BSB του 2012. 

Τον περσινό οδηγό της ομάδας Scott Smart θα πλαισιώσει ο οδηγός της Saudi Falcons, ο Abdulaziz Binladen (στην φωτογραφία από παλιότερο αγώνα του) και οι δύο τους θα οδηγούν τη νέα 1199 Panigale.

Το Ducati Corse θα υποστηρίζει την Moto Rapido και θα ετοιμάσει την 1199 με πλαίσιο Superbike, αλλά μοτέρ με τους κανονισμούς της Superstock και ένα πακέτο ηλεκτρονικών που θα φτιάξει η ομάδα βασισμένη στην εμπειρία του Smart, που είναι μάλιστα Πρωταθλητής Βρετανίας.

 

Ο Smart είπε:

“Προσβλέπω στην αγωνιστική χρονιά και τους κανονισμούς Evo. Όλες οι μοτοσυκλέτες θα είναι βασικά ίδιες και έτσι το παιχνίδι θα παίζεται στον οδηγό, το λάστιχο και τις συνθήκες”.

Ο Binladen από την μεριά του είπε:

“Είμαι πολύ περήφανος που θα συμμετέχω στο BSB, το οποίο η Saudi Falcons βλέπει ως την γρηγορότερα αναπτυσσόμενη σειρά αγώνων Superbike στον κόσμο. Φέτος θα γραφτεί ιστορία με την συνεργασία ανάμεσα σε μια ομάδα από την Σαουδική Αραβία και σε μια Βρετανική και καταλαβαίνω ότι αυτό θα είναι μια πρόκληση για μένα. Θα κάνω το καλύτερό μου για να μαθαίνω όσο γρήγορα γίνεται, είμαι επίσης σίγουρος ότι έχω πίσω μου μια σπουδαία ομάδα και καλή υποστήριξη που θα κάνει τη δουλειά μου ευκολότερη”.

 

Να σημειώσουμε ότι ο Abdulaziz Binladen είναι στην τρίτη γενιά της οικογένειας των Bin Laden, στην οποία ο Osama είναι 2ης γενιάς. Ο ανιψιός λοιπόν είναι ο Διευθυντής της εταιρίας Saudi Binladen Group στις επιχειρήσεις που γίνονται στην Αίγυπτο και ήταν το 2006 2ος στο Πρωτάθλημα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ενώ πέρυσι συμμετείχε σε βοηθητικό αγώνα που έγινε παράλληλα με το MotoGP στο Κατάρ.

Η SBG είναι μια εταιρία που ασχολείται με πετρέλαια και επενδύσεις και έχει κύκλο εργασιών περίπου 5 δις Δολάρια ετησίως!

Επόμενο άρθρο »

CRT: Η επιστροφή του Ellison στο MotoGP

« Προηγούμενο άρθρο

Βρήκε τα χρήματα ο Yonny Hernandez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα