• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επιστρέφει στην πατρίδα του ο Abraham!
Η ομάδα μένει στην Μαλαισία.
Νέα 28/02/2012 - 19:23

Μετά από μόλις τρεις γύρους αυτό το πρωί - στο δεύτερο επίσημο τεστ της Μαλαισίας - ο αναβάτης της Cardion AB, Karel Abraham, σταμάτησε και αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα του καθώς ο τραυματισμός του δεν του επέτρεψε να συνεχίσει τις δοκιμές.

 

Η Ducati ωστόσο, έχει φέρει στην Μαλαισία και τον δοκιμαστή της Franco Battaini, ο οποίος μοίρασε τον χρόνο του τόσο με την δορυφορική GP12 του Abraham, όσο και με την εργοστασιακή GP12 του Hayden. Να σημειώσουμε ότι ο τελευταίος αποφάσισε να ξεκουράσει τον ώμο του το απόγευμα. Η τσέχικη ομάδα παρέμεινε στην Μαλαισία, καθώς ελπίζουν ότι ο Battaini θα μπορέσει να τους βοηθήσει καθώς χρησιμοποιεί το ίδιο στήσιμο με του Abraham.

 

"Είναι κρίμα γιατί χάσαμε πολύ χρόνο, τον οποίο θα μπορούσαμε να αξιοποιήσουμε δουλεύοντας στην μοτοσυκλέτα", σχολίασε ο Abraham. "Αλλά δεν είχε νόημα να συνεχίζαμε με τόσο πόνο και η πιθανότητα να γιατρευόμουν σε μόλις δυο ημέρες, ήταν πολύ μικρή. Τώρα επιστρέφω στην Τσεχία. Το ατύχημα στην Jerez ήταν ατυχές. Υπήρχε μια κηλίδα λαδιού στην πίστα και γλίστρησε η μοτοσυκλέτα. Η πτώση ήταν σφοδρή, ακόμη και η μοτοσυκλέτα πήρε φωτιά. Η ωμοπλάτη μου προκαλεί τα περισσότερα προβλήματα. Έκανα μερικές εξετάσεις σ' ένα νοσοκομείο στο Brno και υπάρχει πιθανότητα κατάγματος. Έχουμε ακόμη 3 εβδομάδες πριν το τελευταίο τεστ στην Jerez και γνωρίζω ότι πρέπει να επιστρέψω έτοιμος όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να συνεχίσω την προπόνηση. Χάσαμε πολύτιμο χρόνο και τώρα έχουμε λίγες ημέρες πριν τον εναρκτήριο αγώνα στο Κατάρ, ώστε να μειώσουμε την διαφορά μας με τους υπόλοιπους αναβάτες"

 

Επόμενο άρθρο »

Sepang II: Αποτελέσματα μέχρι τις 3

« Προηγούμενο άρθρο

Πολύ δουλειά περιμένει αύριο τον Spies

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα