• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Stoner: "Θα είναι οι συνήθεις ύποπτοι"
Ο ΠΠ μιλάει για τους διεκδικητές του τίτλου
Νέα 03/03/2012 - 19:49

Με δυο από τα τρία τεστ του MotoGP, να έχουν ολοκληρωθεί, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Casey Stoner, επανέλαβε ότι "οι συνήθεις ύποπτοι" θα είναι και φέτος εκείνοι που θα προβάλουν την μεγαλύτερη αντίσταση στον δρόμο για τον τίτλο του Πρωταθλητή 2012.

 

Στα προηγούμενα πέντε χρόνια, με τις 800cc, μόνον τέσσερεις αναβάτες κατάφεραν να πετύχουν παραπάνω από μια νίκη... ο Casey Stoner (33), o Valentino Rossi (21), o Jorge Lorenzo (17) και ο Dani Pedrosa (13).

 

Με τον 7 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή του MotoGP, Valentino Rossi, να προσπαθεί να βρει τον ρυθμό του πάνω στην Ducati, ο Stoner περιμένει ότι οι μεγάλοι του αντίπαλοι θα είναι ο πρώην Πρωταθλητής της Yamaha και δεύτερος το 2010, Jorge Lorenzo με τον ομόσταυλό του Dani Pedrosa.

 

"Νομίζω ότι είναι σχεδόν σίγουρο ότι ο Jorge θα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις, όπως και ο Dani", δήλωσε ο Sroner. "Είναι πάντα οι ίδιοι. Πιστεύω ότι αν ο Valentino ήταν με μια μοτοσυκλέτα που θα την ήξερε, τότε θα ήταν και αυτός διεκδικητής... ελπίζω ότι θα βελτιωθούν κι άλλο"

 

"Θα είναι οι συνήθεις ύποπτοι. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες αλλαγές και μερικές εκπλήξεις, αλλά είναι εγγυημένο ότι ο Jorge και ο Dani θα είναι εκεί"

 

Ο Lorenzo ήταν δεύτερος - πίσω από τον Stoner - στο πρώτο τεστ, ενώ την ίδια θέση κατέλαβε ο Pedrosa στις δοκιμές που ολοκληρώθηκαν την Πέμπτη.

 

Το τρίτο και τελευταίο τεστ θα διεξαχθεί στην Jerez, από 23 έως 25 Μαρτίου, όταν στην Ισπανική πίστα θα παραβρεθούν - για πρώτη φορά - και οι 21 αναβάτες του MotoGP, οι δώδεκα εργοστασιακές μοτοσυκλέτες και οι εννέα CRT.

 

Επόμενο άρθρο »

4Χ4 αφιερωμένο στον Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Η Honda TT Legends συνεργάζεται με την Motul

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα