• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Bradley Smith στην SIDI
Ο νεαρός Βρετανός επισκέφτηκε το Ιταλικό εργοστάσιο
Νέα Αγοράς 03/03/2012 - 10:41

Ο Bradley Smith είναι ένας από τους νεαρούς οδηγούς της Moto2 που έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις τα τελευταία χρόνια. Πολλοί θεώρησαν - όταν ήταν στα 125 - ότι θα είναι ο επόμενος μεγάλος Βρετανός οδηγός, αλλά στην μικρή κατηγορία το ύψος του δεν τον βοήθησε και έτσι η καριέρα του συνεχίζεται στην Moto2 αλλά και με συμβόλαιο με την ομάδα της Tech 3, που του υπόσχεται ότι το 2013 θα βρίσκεται στην μεγάλη κατηγορία! 

 

Ο 21 χρόνων οδηγός από την Οξφόρδη, που έχει ήδη 3 νίκες στο ενεργητικό του, είναι οδηγός της SIDI, ως προς τις μπότες που χρησιμοποιεί. Έτσι πρόσφατα επισκέφτηκε το εργοστάσιο στην Ιταλία, ώστε να φτιάξουν πάνω στο πόδι του, τη νέα του φετινή Vortice Vernice.

Έμεινε ενθουσιασμένος από την υποδοχή εκεί, αλλά και εντυπωσιασμένος από την ποιοτική δουλειά που γίνεται πάνω στις μπότες, αλλά και τα παπούτσια ποδηλασίας, αφού η άλλη του μεγάλη αγάπη, εκτός από τις μοτοσυκλέτες, είναι το ποδήλατο και μάλιστα ο Βρετανός εκτός από την προπόνηση που κάνει, συμμετέχει και σε αγώνες τριάθλου, πάντα φορώντας SIDI στα πόδια του!

 

Επόμενο άρθρο »

Τρεις Ducati στην κορυφή!

« Προηγούμενο άρθρο

20 χρόνια η Fireblade στην Αυστραλία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα