• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: Ο Marquez στην Alcarras!
Προπόνηση σε μια 600cc Supersport
Νέα 07/03/2012 - 16:10

Αρκετές ομάδες από τα Βρετανικά Supersport παραβρέθηκαν - για δοκιμές - στην πίστα της Alcarras, στην Ισπανία, έχοντας έναν επίτιμο καλεσμένο ανάμεσά τους, τον αναβάτη της Moto2, Marc Marquez!

 

Ο Marquez είναι εκτός δράσης από τον περασμένο Οκτώβριο, όταν είχε μια πτώση στην Sepang που του άφησε ένα σοβαρό πρόβλημα διπλωπίας (διπλή όραση). Μετά την εγχείριση στην οποία υποβλήθηκε και αφού έχασε τις περισσότερες δοκιμές της Moto2, άδραξε την ευκαιρία και ανέβηκε - στην Ισπανική πίστα - πάνω σε μια 600cc Supersport μοτοσυκλέτα για να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και την φυσική του κατάσταση (προπονούνταν βέβαια, στο γυμναστήριο και σε μοτοσυκλέτες motocross μέχρι στιγμής) πριν οδηγήσει την Suter του.

 

Ο Ισπανός αναβάτης, ο οποίος είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι δεν γνωρίζει αν θα προλάβει σίγουρα τον εναρκτήριο αγώνα του Κατάρ, εμφανίστηκε αισιόδοξος στην πρόσφατη παρουσίαση της Repsol Honda, το περασμένο Σάββατο, δηλώνοντας ότι η όρασή του έχει βελτιωθεί αρκετά και ότι είναι σχεδόν 100% έτοιμος από φυσική κατάσταση.

 

Ωστόσο, όσο και αν θέλει να ανέβει και πάλι στην μοτοσυκλέτα του, σχολίασε ότι θα περιμένει πρώτα να αναρρώσει εντελώς προτού το επιχειρήσει.

 

Επόμενο άρθρο »

SBK: Video από το Phillip Island!

« Προηγούμενο άρθρο

Απογοητευμένος ο Eugene Laverty

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα