• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP: Εκτός δοκιμών ο Pasini
Δεν θα συμμετάσχει στις δοκιμές στο Aragon
Νέα 07/03/2012 - 10:14

Αύριο ξεκινάνε οι δοκιμές των ομάδων CRT στην πίστα του Aragon, ωστόσο η συμμετοχή δεν θα είναι η αναμενόμενη… Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα του Gresini και η Ioda Racing δεν θα λάβουν μέρος, ενώ τώρα το ίδιο συμβαίνει και με την Speedmaster, που ακύρωσε την συμμετοχή της στο συγκεκριμένο τεστ.

 

«Αποφασίσαμε να μην συμμετάσχουμε στο επερχόμενο τεστ», εξήγησε ο Angelo Iannone, ο αδερφός του Andrea και συντονιστής της αγωνιστικής ομάδας.

 

«Το αποφασίσαμε σήμερα το πρωί (σ.σ. χτες) επειδή δεν είχαμε τα απαραίτητα υλικά. Δεν έχουμε κάποια καινούργια εξαρτήματα και ακόμα και η τακτική σειρά εξαρτημάτων έχει καθυστερήσει, έτσι δεν θα είχε κανένα νόημα να ταξιδέψουμε μέχρι εκεί χωρίς να έχουμε κάτι καινούργιο να δοκιμάσουμε»

 

Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα και οι υπεύθυνοί της δεν φαίνεται να ανησυχούν από αυτές τις καθυστερήσεις:

 

«Πρόκειται για μια απλή καθυστέρηση στην παράδοση», συνέχισε ο Iannone. «Δυστυχώς, όπως συνέβη στην PBR στην Βαλένθια το 2011, το ίδιο πάθαμε κι εμείς αυτήν την φορά».

 

«Τώρα θα πρέπει να περιμένουμε άλλες δυο εβδομάδες για να συμμετάσχουμε στο τελευταίο τεστ της Jerez. Δεν νομίζω να είμαστε σε θέση να δοκιμάσουμε οτιδήποτε καινούργιο μέχρι τότε»

 

 

Επόμενο άρθρο »

Redding: «Θέλω να διεκδικήσω τον τίτλο φέτος!»

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Video από το Phillip Island!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα