• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Rossi και ο Hayden στο eBay!
Για φιλανθρωπικούς σκοπούς
Νέα 09/03/2012 - 16:17

Πέντε ημέρες έμειναν για να ολοκληρωθεί η δημοπρασία στο δημοφιλές eBay, με τους τυχερούς να κερδίζουν τους θόλους των μοτοσυκλετών του Valentino Rossi και του Nicky Hayden!

 

Η δημοπρασία ξεκίνησε χτες και ολοκληρώνεται στις 15 Μαρτίου, ημέρα Πέμπτη. Οι τυχεροί που θα αγοράσουν τους θόλους, θα τους παραλάβουν από τα χέρια των ίδιων των οδηγών, την Δευτέρα 19 Μαρτίου, όταν θα γίνει και η επίσημη (online) παρουσίαση της νέας GP12.

 

Σε λιγότερο από μια ημέρα, το νούμερο 46 του Rossi έχει ξεπεράσει τα 1.500 ευρώ ενώ το 69 του Hayden είναι – μέχρι στιγμής – λίγο πάνω από 300 ευρώ.

 

Τα κέρδη θα διατεθούν στην μη κερδοσκοπική οργάνωση Dynamo Camp. Ο συγκεκριμένος οργανισμός, με έδρα την Ιταλία, προσφέρει εναλλακτική θεραπεία - με βάση την αναψυχή και την ψυχαγωγία – σε μικρά παιδιά (ηλικίας 7 έως 17 χρονών) τα οποία πάσχουν από σοβαρές και χρόνιες ασθένειες, κυρίως νευρολογικής φύσης. Η κατασκήνωση δέχεται επισκέπτες από όλη την Ιταλία, καθώς και από την Γερμανία και τις χώρες της Μεσογείου. Για πρώτη φορά άνοιξε τις πόρτες της το 2007, σαν καλοκαιρινή κατασκήνωση, φιλοξενώντας 60 παιδιά, ενώ κάθε χρόνο αυξάνει συνεχώς τον αριθμό των παιδιών/επισκεπτών.

 

Οι θόλοι των αναβατών, από την GP11 μοτοσυκλέτα, ήταν μια δωρεά της Telecom Italy, χορηγού της Ducati.

 

Επόμενο άρθρο »

Video: Ο Marc Marquez στην πίστα της Albacete

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon: Πιο ευνοικές συνθήκες στην Ισπανία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα