• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
To MotoGP στον OTE ΤV!
Για τα επόμενα 3 χρόνια εκτός ελεύθερης τηλεόρασης και ίντερνετ!
Πρόγραμμα μεταδόσεων 10/03/2012 - 20:36

«Ο μαγικός κόσμος του MotoGP έρχεται αποκλειστικά και ζωντανά για τα επόμενα 3 χρόνια, στα αθλητικά κανάλια της OTE TV! Όλοι οι αγώνες και τα δοκιμαστικά, οι καλύτερες ομάδες, οι κορυφαίοι αναβάτες, από 5 Απριλίου στο Κατάρ και για 18 αγώνες έως το Νοέμβριο, μονομαχούν για τον παγκόσμιο τίτλο μόνο στα κανάλια OTE Sport»!, λέει η ανακοίνωση στο website της συνδρομητικής πλατφόρμας που θα μεταδίδει το κορυφαίο από πλευράς συναγωνισμού Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. 

Η κάλυψη βέβαια θα είναι σε HD, την κορυφαία ανάλυση που δίνει βάθος στην εικόνα, πλησιάζοντας σε αίσθηση τρισδιάστατης εικόνας. Οι πρώτες πληροφορίες μας μιλάνε για πολλές ώρες “ζωντανής” κάλυψης και των 18 αγώνων της χρονιάς. Θα προβάλλονται όλες οι Ελεύθερες Δοκιμές 1, 2 και 3 της κατηγορίας MotoGP, καθώς και οι Κατατακτήριες Δοκιμές. Την ημέρα του Αγώνα θα προβάλλονται και οι τρεις κατηγορίες: Moto3, Moto2 & MotoGP. Βέβαια θα προβάλλονται και οι απονομές και οι συνεντεύξεις μετά τον αγώνα, κάτι που μας έλειψε τα δυο τελευταία χρόνια των μεταδόσεων στην ελεύθερη τηλεόραση.

Σίγουρα από πλευράς κάλυψης είναι ένα βήμα μπροστά για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και από την τεχνική πλευρά, λόγω HD, αλλά και γιατί για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση θα βλέπουμε και Ελεύθερες Δοκιμές και τους Αγώνες των μικρότερων κατηγοριών.

Website που να μεταδίδει τους αγώνες ζωντανά δεν θα υπάρχει στην ελληνική επικράτεια.

H πρώτη απευθείας μετάδοση θα γίνει το απόγευμα 5 Aπριλίου από την πίστα του Κατάρ, με τις Ελεύθερες Δοκιμές 1 της κατηγορίας MotoGP. 

Επόμενο άρθρο »

Το GP της Valencia στην TV

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP:Tα Grand Prix του 2012

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα