• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Yamaha αποκαλύπτει τα χρώματα του 2012
Σε ειδική εκδήλωση στην Monza της Ιταλίας
Νέα 13/03/2012 - 14:54

Δελτίο Τύπου

 

Η Yamaha Factory Racing σηματοδότησε χτες το βράδυ την αρχή της αγωνιστικής χρονιάς του MotoGP, σε μια ειδική εκδήλωση στην Monza της Ιταλίας, παρουσία του Jorge Lorenzo και του Ben Spies.

 

Οι αστέρες της Yamaha Factory MotoGP, στην ατμοσφαιρική εκδήλωση που έλαβε χώρα στα κελάρια κρασιού της Gruppo Meregalli, αποκάλυψαν σε περίπου 50 χορηγούς, προμηθευτές και συνεργάτες της Yamaha, τα οριστικά χρώματα της 2012 1000cc Yamaha YZR-M1.

 

Lin Jarvis: «Έχοντας ξεκινήσει την σεζόν με δυο θετικά τεστ στην Sepang, ήταν πολύ ευχάριστο που καταφέραμε να μοιραστούμε αυτές τις εμπειρίες μας μαζί με την μεγάλη οικογένεια των χορηγών και συνεργατών μας. Αυτή η μοναδική τοποθεσία, που βρίσκεται κοντά στα κεντρικά μας γραφεία, εδώ στην Monza, μας παρείχε το απαραίτητο φόντο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Marcello Meregalli και τους συνεργάτες του, οι οποίοι μας φιλοξένησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η βραδιά έκλεισε με θετικές σκέψεις και αισιοδοξία για την επερχόμενη χρονιά. Είμαστε όλοι μας ανυπόμονοι να βρεθούμε στην Jerez για το τελευταίο επίσημο τεστ και στην συνέχεια στο Κατάρ. Είμαστε σχεδόν έτοιμοι και περιμένουμε με ενθουσιασμό τον πρώτο αγώνα της χρονιάς»

 

Επόμενο άρθρο »

Cortese: «…είμαι έτοιμος για Πρωτάθλημα!»

« Προηγούμενο άρθρο

Στο σφυρί η GP10 και η GP11!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα