• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Ferrari τιμά τον Simoncelli
Στην πίστα της Sepang
Νέα 23/03/2012 - 15:24

Η Formula 1 θα επισκεφτεί την πίστα της Sepang αυτό το Σ/Κ και η ομάδα της Ferrari αποφάσισε να αποτίσει φόρο τιμής στον Marco Simoncelli, πηγαίνοντας στην 11η στροφή - εκεί όπου ο Ιταλός έχασε την ζωή του - κρατώντας έναν πίνακα που έγραφε: "Sic, πάντα μαζί μας"

 

Οι οδηγοί της ομάδας, Felipe Massa και Fernando Alonso, έδωσαν τον παρών μαζί με τους Matteo Orsi, Edoardo Bendinelli, Massimo Rivola, Massimo Balocchi και Roberta Valloros.

 

Ο Alonso, ο οποίος είχε ποστάρει στο twitter ότι από εδώ και στο εξής οι αγώνες στην Sepang θα είναι δύσκολοι, σχολίασε: "Δεν θα είναι το ίδιο... σ' αυτό το σημείο θα θυμόμαστε για πάντα τον Marco. Θεωρώ ότι η Ferrari και όλοι οι Ιταλοί που αγαπούν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, δεν θα τον ξεχάσουν ποτέ. Ο θάνατός του ήταν κάτι που δεν έπρεπε να συμβεί... θα τον θυμόμαστε για πάντα και θα είναι πάντα ο ήρωάς μας".

 

"Θέλαμε να πάμε στην 11η στροφή και να κάνουμε κάτι για τον Marco", δήλωσε ο Massa. "Νομίζω ήταν το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε για αυτόν, την οικογένειά του και τους οπαδούς του. Πιστεύω ότι όλοι οι οδηγοί αυτό το Σ/Κ, θα έχουν στον νου τους τον Marco".

 

Επόμενο άρθρο »

Η Yamaha Tech 3 και τα νέα χρώματα!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Αλλάζει η μορφή των αγώνων;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα