• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Σαν την πρώτη ημέρα στο σχολείο!
Ιδιαίτερη σημασία αποκτά το 3ο τεστ για τον Vale
Νέα 23/03/2012 - 10:31

Ο Valentino Rossi έχει φτάσει στην Jerez για τις τελευταίες και κρίσιμες δοκιμές πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος MotoGP, στις 8 Απριλίου. Μετά τους θετικούς οιωνούς από το πρώτο τεστ στην Μαλαισία, το δεύτερο δεν πήγε όπως θα ήθελε ο Ιταλός σταρ και έτσι το τρίτο και τελευταίο είναι θεμελιώδους σημασίας για την GP12, ένα νέο και φιλόδοξο project.

 

"Το πρώτο τεστ πήγε καλά αλλά έχουμε ακόμη πολύ δουλειά να κάνουμε στην μοτοσυκλέτα", δήλωσε ο αναβάτης της Ducati. "Σκοπός μας είναι να περνάμε καλά, να κάνουμε μερικούς καλούς αγώνες και να τερματίσουμε στο βάθρο. Θα πρέπει να παλέψουμε πολύ σκληρά γιατί δεν θα είναι καθόλου εύκολο!"

 

"Οι αντίπαλοί μας είναι πολύ δυνατοί και είμαστε λίγο πίσω ακόμη, διότι η μοτοσυκλέτα είναι καινούργια. Ωστόσο, η GP12 έχει πολλές δυνατότητες και μένει να τις εκμεταλλευτούμε πλήρως. Αυτό θα είναι ένα πολύ σημαντικό τεστ. Η Jerez είναι μια δύσκολη πίστα, όμως έχω πολλές και ιδιαίτερες αναμνήσεις από αυτήν. Αυτές οι τρεις ημέρες θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε καλύτερα το που βρισκόμαστε από πλευράς ανταγωνιστικότητας"

 

Αν και δεν είναι η πρώτη του φορά σε ένα τέτοιο μεγάλο γεγονός, ωστόσο ο Rossi είναι ενθουσιασμένος εν όψει της νέας σεζόν!

 

"Η αρχή του Πρωταθλήματος πάντοτε σου δίνει τα ίδια συναισθήματα, όπως την πρώτη ημέρα στο σχολείο! Το Κατάρ είναι ένας ιδιαίτερος αγώνας και είναι ωραίο που γίνεται βράδυ. Νιώθω έτοιμος, έχω κίνητρο και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε!"

 

Επόμενο άρθρο »

Παρουσίαση της εργοστασιακής Yamaha

« Προηγούμενο άρθρο

Η Yamaha Tech 3 και τα νέα χρώματα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα