• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Biaggi: "Εγώ άνθισα, ο Rossi μαράθηκε...!"
Ο Biaggi δεν ξεχνά την κόντρα του με τον "Γιατρό"
Νέα 30/03/2012 - 14:40

Οι δυο τους ήταν (και είναι όπως φαίνεται...) μεγάλοι αντίπαλοι, με μια σειρά γεγονότων να τους χωρίζει: ο Biaggi απομακρύνθηκε από τα paddock του MotoGP και έγινε ήρωας των SBK, ενώ ο Rossi άλλαξε ομάδα και δυσκολεύεται να δαμάσει το κόκκινο θηρίο...

 

Ο Biaggi, σε μια πρόσφατη συνέντευξή του - λίγο πριν τον δεύτερο αγώνα στην Imola - δεν αντιστάθηκε και μίλησε για τον παλιό του αντίπαλο.

 

"Στην αρχή της καριέρας μου, όλα πήγαιναν ομαλά και στην συνέχεια εμφανίστηκε ο Valentino Rossi... αίφνης έγινα το κακό παιδί! Οι διαφορές μας συχνά ξεπερνούσαν τα στενά όρια του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αλλά ήταν ένα προκάλυμμα, μια μάσκα.... όσοι με ξέρουν καλά γνωρίζουν ότι είμαι διαφορετικό άτομο..."

 

Ο Biaggi δεν πιστεύει ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος για συμφιλίωση μεταξύ τους: "Ποτέ δεν προσπαθήσαμε να καθίσουμε κάτω και να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα. Εγώ ήμουν ο διάβολος και αυτός ο χαμογελαστός άγγελος... τώρα που τα πράγματα δεν πάνε καλά, δεν αστειεύεται δεξιά κι αριστερά, όπως παλιότερα. Και σε βάζει σε σκέψεις: είναι όπως ένα λουλούδι που έχασε τα πέταλά του, ενώ εγώ από την άλλη ξανάνιωσα...!

 

Όσο για το γεγονός ότι πολλοί "κατηγορούν" την Aprilia του ότι είναι μια μεταμφιεσμένη MotoGP μοτοσυκλέτα: "Στην Αυστραλία δεν απέκτησα κάποιο πλεονέκτημα σε σχέση με τον Checa, η Ducati είναι το σημείο αναφοράς... προτού αρχίζουν να κατηγορούν τον οποιονδήποτε, καλά θα κάνουν να κοιτάξουν τα του οίκου τους. Το 2010 κέρδισα εγώ, πέρυσι κέρδισε ο Checa... Λοιπόν, θα δούμε ποιός είναι ο καλύτερος!"

 

Αν και ο Ρωμαίος Αυτοκράτορας θα κλείσει τα 41 φέτος, δεν αποκλείει μια επιστροφή στο MotoGP! "Είμαι στα SBK, αυτό το καλοκαίρι θα σκεφτώ το μέλλον. Αν προσπαθήσουν αρκετά, θα το σκεφτώ... Δεν έχω ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την Aprilia... δεν έχουμε μιλήσει, διότι εκτός πίστας δεν είμαι τόσο γρήγορος...!"

 

Επόμενο άρθρο »

Cecchinello: Χρειαζόμαστε τα εργοστάσια!

« Προηγούμενο άρθρο

Νέος ρόλος για τον James Toseland

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα