• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Rossi στα δικαστήρια...!
Εναντίον πρώην λογιστικής εταιρείας
Νέα 02/04/2012 - 14:43

Το 2007 είναι μια χρονιά που ο Valentino Rossi θα ήθελε οπωσδήποτε να ξεχάσει... όχι μόνο έχασε τον τίτλο από τον Casey Stoner, αλλά η εφορία της Ιταλίας τον έβαλε στο στόχαστρο και είδε το όνομά του να "παίζει" σε όλα τα πρωτοσέλιδα εξαιτίας φοροδιαφυγής, που σύμφωναμε υπολογισμούς έφτανε το ύψος των 200 εκατ. ευρώ! (συμπεριλαμβανομένων των προστίμων και των τόκων)

 

Το 2008 ο Rossi πλήρωσε 35 εκατ. ευρώ και τακτοποίησε το θέμα με την εφορία, ωστόσο αρνήθηκε να πληρώσει 1.8 εκατ. ευρώ στην λογιστική εταιρεία Mainardi-Tasini (είχε αναλάβει την διευθέτηση), ισχυριζόμενος ότι έκαναν πολύ λιγότερα από αυτά που τον χρέωσαν και αποφάσισε να τους κυνηγήσει δικαστικώς.

 

Προφανώς ο Rossi θεωρεί ότι η προηγούμενη εταιρεία - η Uckmar - έκανε όλη την προεργασία και το συμβουλευτικό έργο, πράγμα για το οποίο πλήρωσε 1 εκατ. ευρώ (είχαν ζητήσει 2), και η Mainardi-Tasini δεν μπορεί να τον χρεώνει για την ίδια δουλειά. Έτσι, ζήτησε από το δικαστήριο να βγάλει απόφαση πόσα χρήματα θα πρέπει να τους πληρώσει. Επιπροσθέτως, τους μηνύει διότι τον εγκατέλειψαν το 2008 ενώ δούλευαν στην φορολογική του δήλωση και κατ' αυτόν τον τρόπο έθιξαν την δημόσια εικόνα του.  

 

Ο Rossi θα παραβρεθεί στο δικαστήριο στης 24 Μαΐου, με τον δικαστή που θα αναλάβει την εκδίκαση, να δηλώνει ότι κανείς και για κανέναν λόγο δεν επιτρέπεται να λείπει από την αίθουσα του δικαστηρίου του, ούτε ο ίδιος ο Πρόεδρος της Ιταλίας...!

 

 

Επόμενο άρθρο »

Σοβαρός τραυματισμός του Lascorz

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Imola: Φωτογραφικό Αφιέρωμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα