• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νεότερα για την κατάσταση του Lascorz
Αγωνία για την κατάσταση της υγείας του Ισπανού
Νέα 03/04/2012 - 15:10

Υπάρχουν πολλές ειδήσεις, αντικρουόμενες και ασαφείς, για την κατάσταση του Ισπανού αναβάτη των SBK, Joan Lascorz. Δυστυχώς όμως, καμία από τις ειδήσεις που προέρχονται από την γειτονική χώρα, δεν είναι ευχάριστες για την κατάσταση της υγείας του Ισπανού. Παρά τα όσα ακούγονται και γράφονται - ότι π.χ. η ζωή του Lascorz είναι σε κίνδυνο και ότι είναι σε κώμα με τεχνική υποστήριξη, μέχρι ότι είναι πλέον τετραπληγικός μετά την πτώση του με 200 χαω - εμείς θα αρκεστούμε σε αυτά που ανακοινώνει η ίδια του η ομάδα.

 

Ο Lascorz μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο Γενικό Νοσοκομείο της Mπολόνια, όπου και υποβλήθηκε σε 6ωρη επέμβαση από τους ειδικούς γιατρούς στην σπονδυλική του στήλη. Τα πρώτα νέα μιλούσαν για κάταγμα της σπονδυλικής του στήλης, ενώ με ανακοίνωσή της - χτες βράδυ - η Provec Kawasaki μας ενημέρωνε ότι ο Ισπανός έχει κατάγματα στην ωμοπλάτη, στο Τ6 και στο κόκαλο του τραχήλου...

 

Σήμερα το πρωί η ομάδα του Lascorz εξέδωσε μια ακόμη ανακοίνωση, στην οποία δηλώνει ότι η εγχείριση ολοκληρώθηκε στις 11 το πρωί, σταθεροποιώντας την κατάσταση του αναβάτη στην σπονδυλική του στήλη και ότι ο Lascorz κοιμόταν ακόμη. Αργότερα μέσα στην ημέρα θα υποβληθεί σε νέα ακτινογραφία για να επανεξεταστεί η κατάστασή του και το μέγεθος της ζημιάς που έχει γίνει.

 

Τέλος, υπάρχει διαρκής επικοινωνία με τους γιατρούς στην Βαρκελώνη, όπου και θα μεταφερθεί ο Lascorz μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

 

Επόμενο άρθρο »

Ανυπόμονος για τον πρώτο αγώνα ο Stoner

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Sykes ταχύτερος στις δοκιμές της Imola

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα