• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: με κερκίδες και οθόνη 4μ. το Κατάρ
Σε μεγάλη αίθουσα θα προβληθεί ο πρώτος αγώνας!
Νέα 03/04/2012 - 23:44

Η Λέσχη Φίλων Εναλλακτικών Μορφών Ψυχαγωγίας «Ίταμος» σε συνεργασία με τις λέσχες μοτοσυκλέτας της Θεσσαλονίκης διοργανώνει ειδική εκδήλωση για τη έναρξη των μεταδόσεων του Πρωταθλήματος MotoGP. 

Άλλωστε αποτελεί σημαντικό γεγονός το ότι θα μπορούμε να παρακολουθούμε και τις κατηγορίες MOTO2 και ΜΟΤΟ3 και μάλιστα σε ποιότητα Hi Definition.

 

Η μετακίνηση των τηλεοπτικών μεταδόσεων των αγώνων Moto GP στο συνδρομητικό κανάλι OTE TV και η κατάργηση των δωρεάν ιντερνετικών μεταδόσεων δημιούργησε πολλές συζητήσεις για το πώς θα δούμε τους αγώνες αυτή τη χρονιά.

Εννοείται ότι όλοι οι φανατικοί φίλοι του είδους θα φροντίσουν να αποκτήσουν μία συνδρομητική σύνδεση OTE TV.

Είναι αρκετοί όμως που ακόμη και αν έχουν την δυνατότητα να το παρακολουθήσουν στο σπίτι τους, θέλουν να το δουν σε έναν χώρο μαζί με άλλους για το ιδιαίτερο κλίμα που δημιουργεί η παρέα σε αυτές τις περιπτώσεις.

Επίσης είναι πολλοί αυτοί που δεν έχουν αντιληφθεί ακόμη ότι τα MotoGP θα μεταδίδονται πλέον αποκλειστικά και μόνο από συνδρομητικό κανάλι και θα τους πάρει λίγο καιρό μέχρι να το ανακαλύψουν και να οργανωθούν καταλήλως.

 

Σας ενημερώνουμε λοιπόν ότι έχει εξασφαλισθεί έγκαιρα μία μεγάλη αίθουσα 270τμ στην Θεσσαλόνικη για να δούμε τον πρώτο αγώνα της χρονιάς. Εκεί σύμφωνα με το αρχικό σχέδιο θα στηθούν κερκίδες για να χωριστούμε ανά μάρκα (DUCATI, HONDA, YAMAHA..) μία μεγάλη οθόνη 4 Χ 3 μέτρα (με επαγγελματικό προτζέκτορα) και μία τηλεόραση LED, Hi Definition 55 ιντσών από όπου θα μπορέσουμε να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί τα δοκιμαστικά και τον πρώτο αγώνα στις 7 & 8 Απριλίου το απόγευμα.

Η εντυπωσιακή εικόνα θα συνοδεύεται και από αντίστοιχο ήχο 1500W!

 

Ό χώρος που μας παραχωρήθηκε, βρίσκεται στο 4,5 χλμ Θεσσαλονίκης-Καλοχωρίου. Όπως βγαίνουμε από την Θεσσαλονίκη με κατεύθυνση την Αθήνα, στα φανάρια της διασταύρωσης με την παλιά περιφερειακή οδό (Περιοχή Μηχανολογικού/ΚΤΕΟ) στρίβουμε αριστερά για Καλοχώρι. Στο τέλος αυτού του δρόμου (περίπου 500μ) συναντάμε έναν κάθετο δρόμο με νησίδα. Αν κοιτάξουμε ευθεία μπροστά μας θα δούμε απέναντι μία καντίνα και έναν βιομηχανικό χώρο που γράφει «ΜΠΑΡΤΖΑΚΟΓΛΟΥ».

Εκεί θα συναντηθούμε για να δούμε την μετάδοση του MotoGP από το Κατάρ, το Σάββατο και την Κυριακή.

Οι ώρες μετάδοσης μαζί με τις κατηγορίες MOTO2 και MOTO3 θα είναι περίπου από τις 6μμ έως τις 10μμ.

Η καντίνα φυσικά θα είναι ανοιχτή ειδικά για εμάς και θα φροντίσει να έχει εκτός από καφέδες, αρκετές μπύρες, σουβλάκια, αλλά και νηστήσιμες, χειροποίητες πίτες!!!!!

Άν η εκδήλωση έχει επιτυχία και δείξουμε ότι τελικά είμαστε πολλοί εμείς που θέλουμε να παρακολουθούμε MotoGP με παρέα, μάλλον θα δούμε και τον επόμενο αγώνα στον ίδιο χώρο. Όσοι θέλουν περισσότερες πληροφορίες, ή θέλουν να κάνουν κράτηση θέσεων (που είναι περιορισμένες) επικοινωνήστε μαζί μας στο info@motorsite.gr και στο 6944 284 274

 

Επόμενο άρθρο »

Πανέτοιμοι για το Κατάρ Lorenzo – Spies

« Προηγούμενο άρθρο

Ανυπόμονος για τον πρώτο αγώνα ο Stoner

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα