• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Καλή εμπειρία το Κατάρ για τον Petrucci
Χαρούμενος ο Corsi με τα χτεσινά αποτελέσματα
Νέα 06/04/2012 - 13:45

Μόλις ο ήλιος δύει στην πίστα του Κατάρ, τα φώτα ανάβουν για να διεξαχθούν οι ελεύθερες δοκιμές των ομάδων του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος… Ο Danilo Petrucci (Ioda Racing) δοκίμαζε τα πατήματά του σε μια πίστα που δεν έχει βρεθεί ποτέ στο παρελθόν, ενώ παράλληλα πήρε – και πάλι για πρώτη φορά – μια γεύση του πως είναι οι συνθήκες το βράδυ. Στο τέλος των δοκιμών, ο νεαρός αναβάτης τερμάτισε 20ος με χρόνο 2.01.352

 

Καλό ήταν και το ντεμπούτο του Simone Corsi, ο οποίος με το πέρας των δυο δοκιμών, κατετάγη 13ος (2.01.899) με διαφορά 1.132 από τον πρώτο Luthi.


 

«Ήταν μια ιδιαίτερη εμπειρία», δήλωσε ο Petrucci. «Είναι πολύ δύσκολο να μάθεις μια πίστα βιαστικά και το να προσπαθείς να κάνεις κάτι τέτοιο είναι πολύ παράξενο! Είμαι αρκετά ικανοποιημένος, δεν είχαμε προβλήματα και η πρόσφυση της TR003 είναι καλή. Ανησυχώ λίγο για το δεξί μου χέρι, γιατί νιώθω τον ίδιο πόνο που είχα και στην Jerez και με εμποδίζει στις προσπάθειές μου πάνω στην μοτοσυκλέτα»

 

«Είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα χτες», υπογράμμισε ο Corsi. «Μετά τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε στην Jerez, τώρα έχω καλή αίσθηση με την μοτοσυκλέτα. Πρέπει όμως να βελτιώσουμε την πίσω πρόσφυση, γιατί το πίσω μέρος γλιστρά λίγο… είμαι όμως σίγουρος ότι τις επόμενες ημέρες θα παλέψουμε για τις πρώτες θέσεις!»

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Bradl ελπίζει σε περισσότερα!

« Προηγούμενο άρθρο

Γρήγορος ρυθμός για Crutchlow, Dovizioso

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα