• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Barbera: Η πρώτη Ducati!
Ικανοποιημένος και έτοιμος για τις κατατακτήριες ο Ισπανός
Νέα 07/04/2012 - 02:06

O αναβάτης της Pramac, Hector Barbera, έβαλε μπροστά στην λίστα των αποτελεσμάτων της δεύτερης ημέρας στο Κατάρ, την δορυφορική του Ducati, αφήνοντας πίσω του - στην 7η και 8η θέση τους εργοστασιακούς αναβάτες Hayden και Rossi...

 

Ο Ισπανός, ο οποίος έχει στην διάθεση του την GP12 με τις προδιαγραφές της Βαλένθια, κατάφερε να τερματίσει πέμπτος και έκτος αντίστοιχα, στις δυο ελεύθερες δοκιμές που ολοκληρώθηκαν πριν λίγες ώρες. Ο καλύτερός του χρόνος (1.56.163) - που σημειώθηκε στις ΕΔ3 - σημειώθηκε στον 3ο γύρο από τους συνολικά 14 που έκανε.

 

"Είμαι πολύ χαρούμενος με την δουλειά που έχουμε κάνει ως τώρα. Η αίσθησή μου με την Ducati GP12 βελτιώνεται συνεχώς, γύρο με τον γύρο και είχαμε σωστή στρατηγική μέχρι στιγμής. Σήμερα, στις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές, πιέσαμε για καλό χρόνο και το καταφέραμε. Είχαμε κάποιο θέμα με το πίσω ελαστικό, το οποίο μετά από μερικούς γύρους, άρχισε να γλιστρά πολύ... Υπάρχουν λίγα πράγματα που πρέπει να δουλέψουμε στην μοτοσυκλέτα, όμως είχαμε καλή παρουσία και στις δυο δοκιμές σήμερα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος που είμαι ο πρώτος αναβάτης Ducati στην λίστα".

 

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: O Rossi δουλεύει για το τέλος του Αγώνα!

« Προηγούμενο άρθρο

Σημάδια ανάκαμψης από Hayden και Rossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα