• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valentino Rossi, M1 και Coca Cola μαζί;
Φήμες για νέα δορυφορική ομάδα το 2013!
Νέα 08/04/2012 - 15:29

Ο καθένας γνωρίζει την δύναμη που έχουν οι φήμες και πως σιγά-σιγά κάτι μικρό μπορεί να γιγαντωθεί και να ακούγεται από χιλιάδες στόματα με αναμφισβήτητη βεβαιότητα... φανταστείτε λοιπόν, όταν οι φήμες αφορούν σε έναν παγκόσμιο αστέρα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, φυσικά μιλάμε για τον Valentino Rossi!

 

Ο Rossi είναι ένας από τους αρκετούς οδηγούς, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν αυτήν την σεζόν και αν ο Ιταλός δεν ανταπεξέλθει στις προσδοκίες, θα φύγει από την Ducati με το παρατσούκλι του (ο "Γιατρός") να αμφισβητείται έντονα... ιδιαίτερα από αρκετούς δυσαρεστημένους οπαδούς στην γειτονική μας χώρα...

 

Παρ' όλα αυτά, η Ιταλική εφημερίδα Il Resto del Carlino (Pesaro edition), γράφει για μια πρόσφατη φήμη που έρχεται κατευθείαν από τα paddock του Κατάρ και - διαβάστε με προσοχή - γίνονται διαπραγματεύσεις, προφανώς ακόμα σε εμβρυικό στάδιο, ώστε το 2013 να δημιουργηθεί μια δορυφορική ομάδα με τον Valentino Rossi να επιστρέφει πάνω στην αγαπημένη του Μ1, έχοντας κύριο χορηγό το πιο διαδεδομένο brand του κόσμου, την εταιρεία-κολοσσό Coca Cola...!

 

Ίσως τα παραπάνω να αποτελούν ευσεβείς πόθους, όμως μπορούμε εύκολα να αντιληφθούμε τι ευχαρίστηση θα νιώθει ο Carmelo Ezpeleta, στην σκέψη ότι ο Rossi θα μείνει ακόμη ένα χρόνο στο MotoGP και ότι η Coca Cola θα γίνει - επιτέλους - χορηγός στο Πρωτάθλημα!

 

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: "Πίεσα στο όριο για την pole!"

« Προηγούμενο άρθρο

Barbera: Η πρώτη Ducati!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα