• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MOTOGP WORLD #31 τώρα μηνιαίο
Κυκλοφόρησε με πολλά άρθρα για τις μοτοσυκλέτες του MotoGP
MOTOGP WORLD 07/04/2012 - 15:58

To MOTOGP WORLD μετά από 5 χρόνια που ακολούθησε την εποχή των 800cc στο αγωνιστικό κομμάτι του κορυφαίου αθλήματος του μηχανοκίνητου κόσμου, μπαίνει τώρα στην νέο εποχή των 1000cc με μηνιαία κυκλοφορία, ώστε να είναι ακόμη πιο άμεση η ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν το MotoGP, τα SBK, τους Ελληνικούς Αγώνες, αλλά και με το ένθετο “On The Road” να μεγαλώνει και να συμπεριλαμβάνει περισσότερες δοκιμές και πιο πολλά νέα για τις μοτοσυκλέτες με τις οποίες κυκλοφορούμε στους δρόμους ή πηγαίνουμε σε track day. 

 

Στο τεύχος #31 που κυκλοφορεί στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, στο εξώφυλλο φιγουράρει η νέα εκπληκτική Ducati 1199 Panigale, την οποία οδηγήσαμε στην πίστα του Abu Dhabi, με ανάλογο αφιέρωμα στις σελίδες του “OTR”.

Το κύριο άρθρο του MotoGP αφορά το τεστ της Jerez, το τελευταίο τεστ πριν από το ξεκίνημα του Πρωταθλήματος, που συνοδεύεται από τρία άρθρα, ένα για κάθε κατηγορία (motogp, moto2, moto3), τα οποία αναλύουν και παρουσιάζουν με αποκαλυπτικές φωτογραφίες την τεχνολογία και τις λύσεις που έχουν υιοθετηθεί από τους κατασκευαστές στις μοτοσυκλέτες που αγωνίζονται φέτος. Τρία ωραία άρθρα που θα βοηθήσουν όλους να κατανοήσουν καλύτερα το τι θα γίνει φέτος. Ειδικά για την moto3 που αντικαθιστά τα GP125, είναι ένα κείμενο που θα προσέξουν όσοι θέλουν να μάθουν.

 

Στο “On The Road” εκτός από την 1199, δοκιμή του νέου mega-scooter Aprilia SRV850, αποστολή στο Portimao για την οδήγηση σε πίστα και δρόμο των νέων Bridgestone S20, ένα ταξιδιωτικό στην παλαιά Εθνική Οδό, έως το Ηραίο, με μια BMW R 1200R και η κλασική πια φωτογράφηση του paddock girl του μήνα, με εξοπλισμό για track day!

Φυσικά οι γνωστές στήλες του περιοδικού με τις ωραίες φωτογραφίες, είναι πάντα μέσα στην ύλη του πρώτου αυτού τεύχους της νέας εποχής!

 

Επόμενο άρθρο »

Lina @ MOTOGP WORLD!!

« Προηγούμενο άρθρο

Από τον Agostini στον Stoner

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα