• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Απελπισμένος ο Rossi
Μίλησε όχι καλά για Ducati & Preziosi
Νέα 09/04/2012 - 03:14

O Valentino Rossi ήταν σε πολύ κακή διάθεση μετά τον Αγώνα στο Κατάρ! 

Μίλησε συγκρατημένα στην Ιταλική τηλεόραση, αλλά αργότερα σε εφημερίδα της χώρας του, είπε ότι του τέλειωσαν οι ελπίδες του ότι ο Preziosi και η Ducati μπορούν να βρουν τη λύση για να μπορεί να οδηγήσει όπως θέλει την μοτοσυκλέτα του. "Δεν είμαι μηχανικός και δεν μπορώ να βρω τη λύση", είπε ο Ιταλός Πρωταθλητής, που σημείωσε ότι κατά τη γνώμη του η Ducati δεν κάνει αυτά ακριβώς που θέλει... Ο Ιταλός σταρ παραδέχτηκε επίσης: "Ήμουν έτοιμος να εγκαταλείψω τον αγώνα όταν με πέρασε ο Barbera, να έμπαινα στα pits και να σταμάταγα... η τελική θέση μου δεν είχε σημασία. Αλλά δεν το έκανα από σεβασμό προς την ομάδα μου και για να συλλέξω δεδομένα"

Οι Ιταλοί συνάδελφοι έχουν την αίσθηση ότι πάμε για όχι καλή συνέχεια της ιστορίας, αλλά δεν ξέρουμε τι θα γίνει τις επόμενες μέρες, μέχρι την Jerez και αν αυτό είναι μια πίεση να έλθουν πριν το Estoril τα νέα πράγματα που σχεδίασε η Ιταλική εταιρία, αλλά δεν πρόλαβε να κατασκευάσει ακόμη!

"Ούτε η 6η θέση θα ήταν ελκυστική, δεν με πειράζει που είμαι πίσω από τον Hayden και τον Barbera, θέλω η μοτοσυκλέτα να έχει δυναμική για το βάθρο", συμπλήρωσε ο Rossi, ο οποίος αποκάλυψε ότι και η GP12 είναι δύσκολο να οδηγηθεί ανεξαρτήτως σε ποια πίστα βρίσκεται.

Θα δούμε που μπορεί να καταλήξει η υπόθεση, με τις φήμες για τις συζητήσεις του για το 2013!

 

Επόμενο άρθρο »

Πρώτοι πόντοι για de Puniet - Espargaro

« Προηγούμενο άρθρο

Φανταστική αρχή για την Tech 3!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα