• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στο τέλος τα χαμόγελα για τον Bautista
Υπομονή συνιστά ο Michele Pirro
Νέα 09/04/2012 - 16:36

Ο αναβάτης της San Carlo Honda Gresini, Alvaro Bautista, έφερε ένα αποτέλεσμα πέρα των προσδοκιών της ομάδας του, μετά από ένα δύσκολο Σ/Κ, που έγινε ακόμη πιο δύσκολο μετά την πτώση του Ισπανού στο ζέσταμα. Ωστόσο ο δυναμικός Bautista έδωσε την δική του μάχη και κατάφερε να τερματίσει στην 7η θέση, μόλις 0.033 δευτ. από τον 6ο, μετά από μια συγκλονιστική μάχη με τον Hayden.

 

Το ντεμπούτο του Michele Pirro δεν ήταν το ίδιο επιτυχημένο, αφού ο Ιταλός αναγκάστηκε να αποσυρθεί λόγω ενός τεχνικού προβλήματος της μοτοσυκλέτας του και αφού - προηγουμένως - είχε αποδείξει ότι είναι σε θέση να κοντράρει τον ρυθμό των καλύτερων CRT στην πίστα.

 

Alvaro Bautista: "Στο τέλος, ένα προβληματικό Σ/Κ τελείωσε με ευχάριστο τρόπο. Δεν είχα καλή αίσθηση του μπροστινού στις δοκιμές και στο ζέσταμα είχα την πτώση... Αυτό ήταν ένα πρόβλημα για εμάς διότι γυρίσαμε στις ρυθμίσεις των χειμερινών δοκιμών χωρίς να έχουμε την δυνατότητα να τις δοκιμάσουμε αρκετά. Έκανα καλή αρχή και έμεινα κοντά στους υπόλοιπους με τους οποίους ξεκίνησα, παλεύοντας στο τέλος για την 6η θέση την οποία έχασα για λίγο. Είχαμε και πάλι θέμα με το μπροστινό και υπολειπόμασταν σε ταχύτητα κατά την έξοδο των στροφών, κάτι που θα με βοηθούσε στην κόντρα μου με τον Hayden. Τέλος πάντων, είμαι χαρούμενος γιατί είναι ο πρώτος αγώνας - από το Aragon πέρυσι - στον οποίο κατάφερα και τερμάτισα και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα μου που δούλεψε σκληρά για να μου φέρει την μοτοσυκλέτα που ζητούσα. Έχω πλήρη εμπιστοσύνη σε αυτούς και είμαι σίγουρος ότι θα βελτιωθούμε στον επόμενο αγώνα"

 

Michele Pirro: "Αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα με την μοτοσυκλέτα πράγμα πολύ εκνευριστικό για μένα διότι έκανα μια καλή αρχή απόψε. Σιγά-σιγά άρχιζα να έχω προβλήματα με τον πίσω τροχό και έπρεπε να γυρίσω μέσα. Ήταν περισσότερο τεστ για εμάς παρά αγώνας και είμαι απογοητευμένος διότι τα είχαμε πάει καλά στις δοκιμές και θεωρώ ότι θα κάναμε έναν καλό αγώνα. Πρόκειται όμως για μια καινούργια μοτοσυκλέτα κι έτσι πρέπει να είμαστε υπομονετικοί. Πρέπει να πιστέψουμε ότι έρχονται καλύτερες στιγμές στο μέλλον".

 

Επόμενο άρθρο »

1ος Αγώνας: Φωτογραφικό Αφιέρωμα

« Προηγούμενο άρθρο

Αρκετά καλή η 6η θέση για τον Hayden

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα