• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Gresini και Rossi μαζί;
"Ουδέν σχόλιον" δηλώνει ο Gresini
Νέα 24/04/2012 - 15:22

Μετά το διαβόητο πλέον, ξέσπασμα του Valentino Rossi με την λήξη του αγώνα στο Κατάρ, οι φήμες άρχισαν να οργιάζουν και συνεχίζονται ακόμη και σήμερα παρά το ότι και ο ίδιος οΙταλός αλλά και η Ducati διαβεβαιώνουν ότι δεν τίθεται πλέον κανένα ζήτημα. Ωστόσο πολλοί είναι οι οπαδοί που θέλουν να δουν τον Vale σε μια ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα, ακομα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα είναι σε δορυφορική ομάδα.

 

Η αλήθεια είναι ότι τα τρία εργοστάσια δεν φαίνεται ότι θα ενδιαφερθούν για τον Ιταλό, μιας και οι θέσεις είναι λίγο πολύ καλυμμένες από αξιόλογους αναβάτες, με μόνο ερωτηματικό των Ben Spies και το αν θα καταφέρει ο Αμερικανός να πιάσει τους στόχους που του έχει θέσιε ο Lin Jarvis. Βέβαια είναι πολλοί οι νεαροί οδηγοί που περιμένουν την ευκαιρία για να βρεθούν σε μια εργοστασιακή ομάδα.

 

Έτσι, αρκετές είναι οι φωνές – κυρίως από Ιταλία – που ζητούν ο Rossi να μπει στην ομάδα του Gresini, επιπροσθέτως σαν ένα είδος μνημοσύνου για τον φίλο του τον Marco Simoncelli.

 

Ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της ομάδας, σε μια πρόσφατη συνέντευξή του, ερωτηθείς για την περίπτωση αυτή δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ουδέν σχόλιο! Είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας διότι εγώ και ο Valentino ουδέποτε συζητήσαμε αυτό το ενδεχόμενο. Προφανώς αυτό με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο και είμαι κολακευμένος με τις φήμες αυτές, έστω κι αν είναι ανυπόστατες, διότι αυτό δείχνει ότι ο κόσμος εκτιμά πολύ την ομάδα μου… αλλά για την ώρα όλα αυτά είναι ουτοπία!»

 

Επόμενο άρθρο »

Καταπληκτικό σώσιμο του Rea

« Προηγούμενο άρθρο

Μοτο-αντάμωμα Αλληλεγγύης.

Χορηγοί