• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αποφασισμένος για το καλύτερο ο Spies
Ανανεωμένος και έτοιμος για τον γύρο της Γαλλίας
Νέα 15/05/2012 - 14:46

Ο Αμερικανός αναβάτης της Yamaha, Ben Spies, θέλει να αφήσει πίσω του τα μέτρια αποτελέσματα των προηγούμενων αγώνων και θα κοιτάξει να πλασαριστεί στην καλύτερη δυνατή θέση στην Γαλλία. Να σημειώσουμε ότι το Le Mans φιλοξενεί για 55η φορά αγώνα GP και είναι βέβαιο ότι θα έχουμε αθρόα έλευση φιλάθλων των αγώνων μοτοσυκλέτας, όπως πάντα!

 

Στις καθιερωμένες δηλώσεις πριν το Σ/Κ, ο Spies έδειξε ανανεωμένος και έτοιμος να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την παρουσία του στο Πρωτάθλημα. Ο Αμερικανός είναι έτοιμος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό, σε μια πίστα που δεν συγκαταλέγεται στις αγαπημένες του: «Ανυπομονώ να ανέβω και πάλι στην μοτοσυκλέτα, αυτήν την εβδομάδα. Ξαναχτίζω την εμπιστοσύνη μου, τώρα που βρήκαμε ένα καλό set-up, κι έτσι νομίζω ότι είμαστε σε θέση να κάνουμε ακόμα ένα βήμα μπροστά και να βελτιώσουμε την απόδοσή μας στο Le Mans. Δεν είναι από τις αγαπημένες μου πίστες, αλλά θα δώσω το 100% όπως πάντα, για να πετύχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

 

Από την πλευρά του, ο Massimo Meregalli εμφανίστηκε σίγουρος ότι ο Ben θα παλέψει για τις πρώτες θέσεις στο Le Mans, έχοντας στην διάθεσή του μια πολύ ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα σε μια πίστα που ανέκαθεν (εξαιρουμένης της περσινής χρονιάς) τα πηγαίνουν καλά: «Πέρυσι δεν ήταν και το καλύτερο Σ/Κ για την Yamaha στο Le Mans, σε μια πίστα στην οποία παραδοσιακά είμαστε πολύ δυνατοί. Φέτος ερχόμαστε εδώ με ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο κι έτσι είμαστε πεπεισμένοι ότι θα τα πάμε καλά. Ο Ben δεν έχει κάνει το καλύτερο ξεκίνημα φέτος, αλλά δουλεύει πολύ σκληρά με την ομάδα για να πετύχει ένα ανταγωνιστικό set-up και να ξαναχτίσει την εμπιστοσύνη του. Είμαι σίγουρος ότι θα τον δούμε να παλεύει για τις πρώτες θέσεις αυτό το Σ/Κ!»

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Donington: Paddock Girls

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Ρωτήστε τον Valentino!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα