• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Honda: Στόχος άλλο ένα διπλό βάθρο!
Την Κυριακή στο GP του Le Mans!
Νέα 16/05/2012 - 14:29

Ο επόμενος γύρος του Πρωταθλήματος στο Le Mans, θα βρει τον Casey Stoner στην πρώτη θέση της κατάταξης με 66 βαθμούς, ενώ ο ομόσταυλός του Dani Pedrosa, είναι τρίτος με 52 βαθμούς. Το δίδυμο της Honda είναι σταθερά στο βάθρο σε κάθε αγώνα μέχρι τώρα στο Πρωτάθλημα και αυτό είναι που θέλουν να επαναλάβουν στην Γαλλία.

 

Ο Casey, ο οποίος ανέβηκε για 18η συνεχόμενη φορά στο βάθρο στο Estoril, κέρδισε τον αγώνα στο Le Mans το 2011, ενώ ο Dani επιστρέφει στην συγκεκριμένη πίστα θέλοντας να ξεχάσει την πτώση που είχε πέρυσι, η οποία του στοίχισε την συμμετοχή του στους αγώνες της Catalunya, Silverstone και Assen.

 

Casey Stoner: «Οι δυο προηγούμενες πίστες δεν ήταν οι καλύτερές μου, αλλά κατάφερα να κερδίσω και στις δυο, έτσι ελπίζω ότι θα πάμε στο Le Mans και θα είμαστε ανταγωνιστικοί και πάλι. Είχα μερικά μέτρια αποτελέσματα εδώ στο παρελθόν. Η διάταξη της πίστας είναι μοναδική, με πολύ φρενάρισμα και θεωρώ ότι οι Honda και οι Yamaha θα είναι πολύ δυνατές φέτος εκεί. Ήταν απογοητευτικό το γεγονός ότι ο καιρός στο Estoril την Δευτέρα, μας εμπόδισε να κάνουμε τις δοκιμές. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ πάνω στο πρόβλημα ταλαντώσεων (chattering) της μοτοσυκλέτας, έτσι ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε καλό καιρό από την πρώτη ημέρα στο Le Mans για να βγούμε στην πίστα και να δουλέψουμε πάνω σε αυτό»

 

Dani Pedrosa: « Το Le Mans είναι μια δύσκολη πίστα, παρόμοια κάπως με αυτήν του Estoril, μια πίστα σταμάτα-ξεκίνα, όπου πρέπει να ετοιμάσεις μια μοτοσυκλέτα με καλή σταθερότητα, πρόσφυση και επιτάχυνση. Στο παρελθόν ένιωθα άνετα στην πίστα αυτή, είχα καλά αποτελέσματα στις κατηγορίες 125cc και 250cc, αλλά όχι ιδιαίτερα καλά στο MotoGP, κάτι που θέλω να αλλάξω. Πέρυσι σημείωσα τον ταχύτερο γύρο, αλλά δεν μπόρεσα να διατηρήσω τον ρυθμό μου πριν την πτώση, έτσι θέλω να τα πάω καλύτερα φέτος. Έχουμε κάνει τρεις δυνατούς αγώνες μέχρι τώρα, οδηγώ καλά, αλλά κάτι λείπει, ιδιαίτερα στους πρώτους γύρους, όταν στο παρελθόν ήμουν πολύ δυνατός. Πρέπει να συγκεντρωθώ και αν κάνουμε καλύτερες εκκινήσεις θα αρχίζουμε να κερδίζουμε αγώνες».

 

Επόμενο άρθρο »

Misano πηγαίνουν οι Έλληνες τον Ιούλιο!

« Προηγούμενο άρθρο

Η GPTech στο GP της Indianapolis

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα