• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
BMW F800 R “Predator”
Εντυπωσιακή και απίστευτα δυναμική!
Τεστ-Μοντέλα 25/05/2012 - 11:15

Όταν το ακούσαμε για πρώτη φορά, θεωρήσαμε ότι το όνομα “Predator” ήταν ένα διαφημιστικό κόλπο! Και όταν την είδαμε, στο μυαλό μας ήρθαν σκηνές από την ομώνυμη ταινία του 1987, μαζί με εικόνες από τις ταινίες Transformers!

 

Για να είμαστε ειλικρινείς, η μοτοσυκλέτα φέρνει λίγο σε 80s, ωστόσο αναμφίβολα είναι δημιούργημα της εποχής μας. Στην πραγματικότητα πρόκειται για μια BMW F800 R, ο κινητήρας και το πλαίσιο της οποίας είναι ακριβώς τα ίδια, αλλά η όλη της εξωτερική εμφάνιση έχει δεχτεί ολοκληρωτική αλλαγή χάρη σε ένα πολύ επιθετικό kit! Πίσω από αυτό το project, κρύβεται η Βουλγαρική Vilner Custom Bike, η οποία σε συνεργασία με την BG Studio (ειδικεύεται στην διαμόρφωση του εσωτερικού χώρου αυτοκινήτων), μας χάρισε αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

 

Το παράξενο της υπόθεσης είναι, ότι το συγκεκριμένο έργο ήταν ιδέα ενός πλούσιου Ρώσου επιχειρηματία, ο οποίος ζει στην Βουλγαρία και ήθελε μια μοναδική μοτοσυκλέτα για να εντυπωσιάσει τους φίλους του. Η Vilner Custom Bike χρειάστηκε μόλις 6 μήνες για να παρουσιάσει αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα που μπορείτε να θαυμάσετε στις φωτογραφίες και στο video παρακάτω!

 

Επόμενο άρθρο »

Yamaha TMAX Hyper Modified

« Προηγούμενο άρθρο

Bimota SB9 Metallo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα