• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΠΠΤ Open: O Φωτιάδης κέρδισε στα Μέγαρα
Ο Σπηλιώτης 3ος με ποινή διέλευσης
Νέα 08/06/2012 - 00:55

Φωτογραφία: Βαγγέλης Μαραγκός Σ.Ο.Α.Μ. 

 

Στην ΟΡΕΝ, την κατηγορία που δεν μετρά σε βαθμολογία Πρωταθλήματος και η οποία είναι η μόνη με ενιαίο λάστιχο – φέτος Dunlop με τη βοήθεια της Peristeras Tires – ο συναγωνισμός είναι πολύ μεγάλος και οι συμμετοχές πολλές, οι περισσότερες με μοτοσυκλέτες 1000cc, αλλά και με αρκετές στα 600cc.

Στο ξεκίνημα του αγώνα, ο κάτοχος της pole position και νικητής του 1ου αγώνα Στράτος Δεβελέκος (Honda CBR1000RR) ξεκίνησε δυνατά, σημείωσε στον 4ο από τους 22 γύρους του αγώνα χρόνο 1:00.609, αλλά δεν κατάφερε να ξεφύγει από τον Κωνσταντίνο Φωτιάδη Yamaha R1) που στον 9ο γύρο απάντησε με 1:00.976 και έγινε ο 2ος οδηγός που κατέβηκε το όριο του 1'01' στην κατηγορία. Ο Φωτιάδης συνέχισε να πιέζει και από τη μεριά του ο Δεβελέκος – που υποστηρίζεται από την ομάδα του πολυπρωταθλητή Γιάννη Μπούστα – άρχισε να αντιμετωπίζει πρόβλημα με το χέρι του που έσφιξε από την ένταση της προσπάθειας (κάτι σαν τον Stoner δηλαδή!) και τελικά δεν του επέτρεψε να κρατηθεί μπροστά.

Εκκίνηση
Εκκίνηση

Ο Φωτιάδης πήρε μια ωραία νίκη με διαφορά 2.6'' αλλά και οι δύο οδηγοί έχασαν την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν στην πίστα τον πολύπειρο Μιχάλη Σπηλιώτη που είχε θαυμάσια βαμμένη την Yamaha R1 του, αλλά έκανε λάθος εκκίνηση και τιμωρήθηκε με ποινή διέλευσης από τα πιτς.

Ο Σπηλιώτης από την 21η θέση, άρχισε να περνά κάθε οδηγό που έβρισκε, σημείωσε στον 10ο γύρο 1:01.103 και στο τέλος κατάφερε να ανέβει στο 3ο σκαλί του βάθρου.

Ο Γιώργος Βλάχος με την παλιά του Honda CBR1000RR ξεκίνησε δυναμικά και έχασε το βάθρο για λιγότερο από τρία δευτερόλεπτα, κάνοντας και πάλι μια πολύ καλή εμφάνιση με δεδομένο το ότι η μοτοσυκλέτα του είναι νορμάλ!

Δεβελέκος, Φωτιάδης
Δεβελέκος, Φωτιάδης

Την 5η θέση πήρε ο Γιώργος Βογιατζής που κατάφερε να κρατηθεί μπροστά από τον Κώστα Καριπίδη, που έκανε μια καλή εμφάνιση.

Στην 7η θέση ο Γιώργος Παπασταύρου με την Yamaha R6 που ετοιμάζει η ομάδα Zerozen και υποστηρίζουν τα Papastavrou Shops, πήρε την 1η θέση ανάμεσα στις μοτοσυκλέτες των 600cc, με χρόνο 1:02.815 και με σημαντική διαφορά από τον 2ο της υποκατηγορίας, τον Δημήτρη Δρακόπουλο, που πήρε την 10η θέση της γενικής κατάταξης.

Οι Βέλλιος & Γκουλούσης συμπλήρωσαν την πρώτη δεκάδα, στις θέσεις 8 & 9.

Σχάρα εκκίνησης
Σχάρα εκκίνησης

 

Στο κάτω μέρος της σελίδας δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά.

 

Παπασταύρου
Παπασταύρου
Καντιμοίρης
Καντιμοίρης
Βλάχος
Βλάχος
Σπηλιώτης
Σπηλιώτης
Ομάδα Μιχάλη Σπηλιώτη
Ομάδα Μιχάλη Σπηλιώτη
Δεβελέκος
Δεβελέκος

Επόμενο άρθρο »

Catalunya: Paddock Girls

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Τα νέα ηλεκτρονικά μας δίνουν πλεονέκτημα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα