• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano SS: O Sofuoglu νικητής, πάει για το 3ο
Ο Τούρκος οδηγός με μια πειστική νίκη πάει φουλ για Τίτλο
Νέα 11/06/2012 - 00:10

Ο Kenan Sofuoglu με την Kawasaki του, πήρε κεφάλι από τον 1η στροφή του 1ου γύρου και δεν άφησε ποτέ αυτή τη θέση μέχρι το τέλος, παρά την πίεση από τον Γάλλο Jules Cluzel που οδήγησε πολύ καλά την PTR Honda του. Έτσι ο δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της κατηγορίας Supersport, έδειξε και στο Misano ότι φέτος πάει δυνατά για το 3ο του Πρωτάθλημα. Τελικά στους δύο τελευταίους γύρους ο Cluzel δεν κατάφερε να συνεχίσει να πιέζει και έμεινε 1.228 δευτερόλεπτα πίσω, αλλά πήρε τη 2η θέση στη βαθμολογία 22 βαθμούς πίσω από τον Sofuoglu, που είναι ο μόνος οδηγός της κατηγορίας που έχει πετύχει δύο νίκες φέτος. 

Στην επικράτηση αυτή βοήθησε και το γεγονός ότι ο Fabian Foret με την Kawasaki του, χρειάστηκε να εκτίσει ποινή διέλευσης από τα πιτς, για μη σωστή επανείσοδο στην πίστα, μετά από μια έξοδό του. Ο Γάλλος σημείωσε με διαφορά τον ταχύτερο γύρο, αλλά τελικά τερμάτισε 8ος.

Στο 3ο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο πολύ καλός Alex Baldolini με μια Triumph 675, τον οποίο πίεσε στο τέλος ο Roberto Tamburini με Honda.

Ξεκινώντας από την Pole ο Sam Lowes με την Honda δυσκολεύτηκε να ακολουθήσει το ρυθμό και μία πτώση τον ανάγκασε να τερματίσει εκτός βαθμών και έτσι να μείνει 3ος στη βαθμολογία, 30 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο.

Να σημειώσουμε επίσης τον 1 βαθμό της 15ης θέσης που πήρε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής των GP125 Gabor Talmacsi που έτρεξε εκτάκτως με μια Honda.

 

Στο κάτω μέρος της σελίδας δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά.

 

Επόμενο άρθρο »

Misano World Circuit Marco Simoncelli

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Misano: Το 2 στα 2 ο Biaggi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα