• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επική εμφάνιση του Biaggi στο Misano!
Διπλή νίκη και άνετο προβάδισμα στην βαθμολογία!
Νέα 11/06/2012 - 10:59

Πραγματικά, πόσο ταιριαστό είναι ένας Ιταλός οδηγός, όπως ο Max Biaggi, να παίρνει διπλή νίκη μέσα στο Misano – μια ημέρα μετά την μετονομασία της πίστας σε Marco Simoncelli – με τον αρχιμηχανικό του να είναι ο Aligi Deganello, ο πρώην του αδικοχαμένου Marco;

 

Σύμπτωση ή όχι, ο Ρωμαίος Αυτοκράτορας έδειξε σε όλους ότι το να είσαι πάνω από 40 χρονών και να έχεις 2 παιδιά, δεν σου στερεί ούτε το πάθος ούτε την θέληση να παλέψεις ενάντια στις πιθανότητες (ξεκίνησε 10ος στην γραμμή εκκίνησης) και με το ρίσκο στην επιλογή ελαστικών, να κυριαρχείς στους δυο χτεσινούς αγώνες!

 

Max Biaggi: «Ήταν ένα απίστευτο Σ/Κ! Μετά την Superpole, που με ανάγκασε να ξεκινήσω από την 3η σειρά, καταφέραμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να τα καταφέρουμε περίφημα στους αγώνες. Η επιλογή του ελαστικού που έκανα, δεν ήταν το γρηγορότερο, όσον αφορά στους χρόνους, αλλά αυτό που μου έδινε μεγαλύτερη σιγουριά! Σε κάθε περίπτωση, έπρεπε να πάρω ρίσκα, διότι υπάρχουν λίγα σημεία στα οποία μπορείς να προσπεράσεις εδώ, αλλά στο τέλος τα κατάφερα και φεύγω από το Misano με μια φανταστική διπλή νίκη! Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά στην ομάδα μου, που πάντα δουλεύουν καλά, και θέλω να αφιερώσω την νίκη στην κοπέλα μου Eleonora και στον γιο μου Leon, ο οποίος ήταν εδώ στην πίστα για να με δει να αγωνίζομαι, για πρώτη φορά!»

 

Επόμενο άρθρο »

Video: SBK Misano

« Προηγούμενο άρθρο

Misano World Circuit Marco Simoncelli

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα