• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Checa: Φέτος η ατυχία μας κυνηγά!
Απογοητευμένος ο Ισπανός, έχασε πολύτιμους βαθμούς
Νέα 11/06/2012 - 14:21

Τα πράγματα δεν ήταν εύκολα για τον Carlos Checa, μετά και το άσχημο πλασάρισμά του στην Superpole, ιδιαίτερα σε μια πίστα που δεν σου αφήνει και πολλά περιθώρια για προσπεράσεις. Εν τούτοις, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής απέδειξε την αξία του στον πρώτο αγώνα, όταν κατάφερε να ανέβει στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, χάνοντας μόνο από τον εκπληκτικό Max Biaggi!

 

Ωστόσο και παρά τις ευοίωνες προβλέψεις για την συνέχεια, ο Ισπανός στάθηκε άτυχος και έπεσε στον δεύτερο αγώνα, χωρίς να καταφέρνει να μειώσει την διαφορά του από την κορυφή, μένοντας στην 5η θέση της βαθμολογίας και 60 ολόκληρους βαθμούς από τον πρωτοπόρο BiaggiO επόμενος αγώνας γίνεται στην Ισπανία και θα είναι μια από τις τελευταίες ευκαιρίες του Checa να ανακάμψει, μιας και θα έχουμε περάσει πια τα μισά του Πρωταθλήματος…

 

Carlos Checa: «Δεδομένης της θέσης μας στο grid, και λαμβάνοντας υπόψη ότι δεν είναι καθόλου εύκολο να προσπεράσεις στο Misano, το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα ήταν αρκετά καλό. Παραδέχομαι ότι δεν περίμενα να παλεύω για την νίκη, αλλά κατάφερα να κερδίσω έδαφος, πράγμα καθόλου εύκολο! Ο Max ήταν πολύ δυνατός, μπράβο σ’ αυτόν και στον Davide που έκανε φανταστικό αγώνα. Μετά, τι μπορώ να πω για τον δεύτερο αγώνα; Φαίνεται ότι φέτος μας κυνηγά κακοτυχία από παντού! Ο Marco με έσπρωξε στην στροφή, που είναι κάπως περίεργο καθώς συνήθως είναι πιο προσεκτικός, αλλά τέλος πάντων, έτσι είχαν τα πράγματα. Είναι κρίμα καθώς θα έκανα ακόμα έναν καλό αγώνα και θα έπαιρνα πολύτιμους βαθμούς…»

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Misano: Φωτογραφικό Αφιέρωμα

« Προηγούμενο άρθρο

Sykes: Κάναμε ακριβώς ό, τι έπρεπε!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα