• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Οδηγός μας το Silverstone 2010!
Με αέρα 20 βαθμών στο Silverstone ο Ισπανός
Νέα 11/06/2012 - 19:00

Το GP του Silvserstone πέρυσι, αποδείχτηκε πολύ δύσκολο για τον Jorge Lorenzo, ο οποίος έπεσε στην προσπάθειά του να φτάσει τον Stoner. Παρ’ όλα αυτά, η γενικότερη παράδοση είναι υπέρ του Ισπανού της Yamaha, ο οποίος πήρε την νίκη το 2010 ξεκινώντας από την pole position! Ο Lorenzo θα πάει στην Αγγλία έχοντας μια διαφορά 20 βαθμών από τον πλησιέστερο αντίπαλό του και θα προσπαθήσει να την διευρύνει ακόμη περισσότερο στον αγώνα της Κυριακής!

 

«Το Silverstone μου αρέσει αρκετά», παραδέχτηκε ο Ισπανός οδηγός, σε πρόσφατες δηλώσεις του. «Το 2010, νομίζω έκανα τον καλύτερό μου αγώνα της χρονιάς και κερδίσαμε με μεγάλη διαφορά Δυστυχώς πέρυσι έβρεξε και έπεσα στην προσπάθειά μου να προλάβω τον Casey. Ας δούμε αν φέτος μπορούμε να επαναλάβουμε τον αγώνα του 2010! Είναι μια θετική πίστα για την Yamaha και αυτό μου δίνει σιγουριά ότι θα τα πάμε καλά και θα φέρουμε ένα καλό αποτέλεσμα»

 

Αισιόδοξος εμφανίστηκε, λίγο πριν τον 6ο γύρο στο Silverstone, ο Wilco Zeelenberg, με βασικό άξονα της επιτυχίας – σύμφωνα με τον ίδιο – η αποτελεσματική σε όλες τις πίστες μοτοσυκλέτα της Yamaha!

 

«Φαίνεται ότι θα έχουμε καλό Σ/Κ, από πλευράς καιρού! Πέρυσι πήγαμε στο Silverstone με όχι τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, όμως φέτος είμαστε μπροστά στο Πρωτάθλημα και έχουμε καλό ρυθμό! Έχουμε την δυνατότητα να απολαύσουμε τον αγώνα και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Όπως πάντα, στόχος μας είναι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι μηχανικοί δουλεύουν καλά, έχουμε καλό στήσιμο για την μοτοσυκλέτα σε κάθε αγώνα και θεωρώ ότι τίποτα δεν θα αλλάξει και στο Silverstone

 

Επόμενο άρθρο »

Υπέγραψε ο Lorenzo!!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Misano: Φωτογραφικό Αφιέρωμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα