• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Agostini: Ducati η καλύτερη επιλογή του Rossi!
Ο Vale είναι ακόμα ο πιο ολοκληρωμένος οδηγός!
Νέα 12/06/2012 - 12:54

Καθώς το Πρωτάθλημα ετοιμάζεται να πάρει φωτιά, με τέσσερεις αγώνες σε διάστημα ενός μηνός, ιδιαίτερη βαρύτητα αποκτά η γνώμη του 15 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή Giacomo Agostini! Ο θρυλικός αναβάτης μίλησε στο gpone.com για την αποχώρηση του Stoner, για τα μετεγγραφικά σενάρια και για το μέλλον του Vale…!

 

«Νομίζω ότι πολύ απλά, δεν είναι πια ερωτευμένος με τους αγώνες», σχολίασε ο Ago για την ανακοίνωση αποχώρησης του Casey Stoner. «Συμβαίνει σε πολλά ζευγάρια όταν χωρίζουν και δεν υπάρχει τίποτα το παράξενο σε αυτό. Αυτήν την στιγμή, προτιμά μια ζωή στην εξοχή με την οικογένειά του. Μόνο ένα πράγμα είναι παράξενο: είναι ακόμα πολύ νέος, έχει πολλά να προσφέρει στο άθλημα και μπορεί να εισπράξει πάρα πολλά λεφτά ακόμα. Ωστόσο η απόφαση είναι δική του και πρέπει να την σεβαστούμε…»

 

Με δεδομένο ότι τα συμβόλαια πολλών οδηγών λήγουν στο τέλος της χρονιάς και σε συνδυασμό με την απόσυρση του Stoner από την ενεργό δράση, τα πράγματα στην αγορά έχουν πάρει μια άγρια ομορφιά!

 

«Η αποχώρηση του Casey άνοιξε την αγορά. Τώρα, νούμερο ένα έχει γίνει ο Lorenzo. Ελπίζω να μείνει στην Yamaha, είναι μια ομάδα που την ξέρει καλά και αρχίζει να γίνεται σαν οικογένεια για αυτόν. Επίσης, φαίνεται ότι η ατμόσφαιρα εκεί είναι λίγο πιο ανθρώπινη και φιλική σε σύγκριση με την Honda. Ένιωθα πολύ ωραία στην Yamaha και ακόμα και τώρα φαίνεται ότι συμπεριφέρονται στους αναβάτες τους πολύ καλά».

 

Και η γνώμη του για τον Rossi;

 

«Είναι δύσκολα για τον Vale. Η Ducati έχει έναν σημαντικό χορηγό και παραμένει η καλύτερη επιλογή γι’ αυτόν, από οικονομικής πλευράς. Δεν ξέρω αν έχει πράγματι την δυνατότητα να επιστρέψει στην Honda. Σε κάθε περίπτωση, θα είναι δύσκολο για αυτόν να κερδίζει και πάλι 7 στους 10 αγώνες, όπως συνήθιζε παλιότερα. Όλοι οι οδηγοί δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, όμως οι Πρωταθλητές είναι σε θέση να δώσουν το 110%! Ήταν ένας από αυτούς, αλλά τώρα, ίσως να μπορεί να δώσει το 100% μόνο… Ωστόσο, αν βρει μια μοτοσυκλέτα που θα του αρέσει, οπωσδήποτε θα τα πάει καλύτερα σε σχέση με τώρα. Ο Rossi παραμένει ο πιο ολοκληρωμένος οδηγός. Από αυτήν την οπτική, o Lorenzo τον έχει πλησιάσει αρκετά μέσα σ’ όλα αυτά τα χρόνια. Ο Stoner είναι ταχύτατος, όμως σίγουρα είναι λιγότερο ολοκληρωμένος σε σύγκριση με τον Lorenzo και ακόμα λιγότερο σε σχέση με τον Vale…»

 

Επόμενο άρθρο »

Ανανεωμένος ο Spies!

« Προηγούμενο άρθρο

Πανευτυχής ο Lorenzo μετά την ανανέωση!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα