• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Suppo: Προτεραιότητά μας ο Pedrosa!
Δύσκολη η επιστροφή του Rossi στο HRC…
Νέα 13/06/2012 - 15:21

Μετά και την πρόσφατη ανακοίνωση της Yamaha, ότι ανανέωσε ο Lorenzo για άλλα δυο χρόνια, οι top αναβάτες που θα είναι διαθέσιμοι με το τέλος της φετινής σεζόν, θα είναι πολύ λίγοι και το HRC δεν έχει ακόμα υπογράψει κάποιον για το 2013…

 

Παρ’ όλα αυτά, σε πρόσφατες δηλώσεις του στο gpone.com, ο Livio Suppo δεν έδειξε ιδιαίτερη ανησυχία για αυτό: «Τίποτα δεν έχει αλλάξει. Προφανώς ο Lorenzo είναι πολύ δυνατός οδηγός και όλοι θα τον ήθελαν, όπως και εμείς άλλωστε, αλλά σεβόμαστε την απόφασή του. Και έχουμε ήδη έναν άλλον πολύ γρήγορο αναβάτη!»

 

Γίνεται φανερό ότι αναφέρεται στον Dani Pedrosa, ο οποίος βρίσκεται στην Honda από το ντεμπούτο του με τις 125cc «Εκτός από τον Stoner, ο Dani και ο Jorge είναι οι καλύτεροι αναβάτες στο MotoGP. Ο Pedrosa είναι μαζί μας για πολλά χρόνια και έχει κερδίσει πολλά. Προτεραιότητά μας είναι να του ανανεώσουμε το συμβόλαιο!»

 

Έτσι, εάν η μία θέση στην εργοστασιακή ομάδα της Honda είναι φυλαγμένη για τον Pedrosa, κενή μένει η άλλη… και είναι πολλοί αυτοί που θα ήθελαν να δουν τον Rossi σε μια ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα, κάτι που ίσως δώσει άλλο ενδιαφέρον στο Πρωτάθλημα. «Μπορώ μόνο να επαναλάβω αυτό που έχει πει πολλές φορές ο Nakamoto, η πιθανότητα να επιστρέψει ο Rossi στην εργοστασιακή ομάδα, είναι πενιχρές. Είναι πιο πιθανό να πάει σε μια δορυφορική μας»

 

Σχετικά με τον κανονισμό για τους rookie, με σαφή αναφορά στον Marquez: «Άλλο ένα θέμα σχετικό… αν θέλει, μπορεί να πάει σε δορυφορική ομάδα με την υποστήριξη της εργοστασιακής. Έχει συμβεί κάτι ανάλογο στο παρελθόν», υπονοώντας ξεκάθαρα την περίπτωση Simoncelli. «Σε κάθε περίπτωση, όλοι οι κατασκευαστές θα συμφωνούσαν να καταργηθεί ο κανονισμός αυτός, κυρίως για οικονομικούς λόγους. Το να έχεις έναν rookie σε δορυφορική ομάδα, με εργοστασιακή μοτοσυκλέτα, σημαίνει ότι κατεβαίνεις με 3 εργοστασιακές αντί για 2… σε μια τέτοια οικονομική συγκυρία, αυτά είναι έξοδα τα οποία θα μπορούσαν να αποφευχθούν»

 

Αν όχι ο Marquez, τότε ποιος θα έχει την ευκαιρία στo HRC… ίσως ο Bradl; «Τα πάει καλά, αλλά είναι νωρίς να μιλήσουμε γι’ αυτόν. Θα πρέπει επίσης να ξέρουμε, ότι δεν θα ήταν σωστό για τον Lucio Cecchinello, να του πάρουμε έναν αναβάτη που βοηθά να εξελιχθεί, και να τον αναγκάσουμε να ξεκινήσει από το μηδέν. Απομένουν ακόμα 13 αγώνες για το Πρωτάθλημα και είμαστε συγκεντρωμένοι για να κάνουμε τους Stoner-Pedrosa όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικούς»

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Θα τα πάμε καλά αν βρέξει!

« Προηγούμενο άρθρο

Τα στατιστικά ευνοούν τον Crutchlow!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα