• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δυσαρεστημένος ο Barbera!
«Η μοτοσυκλέτα μας είναι η ίδια από τον Νοέμβριο!»
Νέα 21/06/2012 - 17:26

Φαίνεται ότι ο Rossi δεν είναι ο μόνος που έχει παράπονα από την Ducati, καθώς και ο Hector Barbera εμφανίζεται ιδιαίτερα ενοχλημένος λόγω του ότι έχει μια “παλιά” μοτοσυκλέτα! Σε μια συνέντευξη που έδωσε στο ισπανικό website EFE, δήλωσε ότι η GP12 είναι απαρχαιωμένη και ότι δεν έχει λάβει καθόλου αναβαθμίσεις, με εξαίρεση ένα πακέτο ηλεκτρονικών τα οποία χρησιμοποίησε στο Silverstone, την περασμένη Κυριακή.

 

«Το πρόβλημα είναι ότι χρησιμοποιούμε το ίδιο πλαίσιο, το οποίο μας είχε δώσει η Ducati τον Νοέμβριο!», είπε ο Barbera«Η μοτοσυκλέτα μας είναι η ίδια από τον Νοέμβριο και δεν έχουμε λάβει έκτοτε, καμμία αναβάθμιση. Τα πηγαίνω καλά στις κατατακτήριες διότι έχουμε καινούργια ελαστικά, όμως στους αγώνες πηγαίνω πιο σιγά διότι το πίσω φθείρεται πολύ γρήγορα…»

 

Στην συνέχεια μίλησε για το συμβόλαιό του – λήγει το 2013 – λέγοντας ότι δεν έχει ιδέα το που θα βρεθεί του χρόνου και ρίχνοντας το φταίξιμο για την αβεβαιότητα αυτή στην Dorna και στις συνεχείς αλλαγές των κανονισμών…

 

«Ας μας πουν αν στην γραμμή εκκίνησης θα είμαστε όλοι με CRT ή όχι, αν η BMW και η Suzuki θα μπουν στο MotoGP… αλλά οι αναβάτες είναι πάντοτε οι τελευταίοι που μαθαίνουν τις εξελίξεις. Επίσης, θα είναι πολύ σημαντικό να δούμε που θα καταλήξει ο Valentino Rossi»

 

Η αλήθεια είναι ότι η Ducati έχει ρίξει το βάρος στο να κάνει πιο ανταγωνιστική την εργοστασιακή μοτοσυκλέτα, σε μια προσπάθεια να κλειδώσει για την συνέχεια τον Vale, και έχει αμελήσει τις δορυφορικές της

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Checa “δοκίμασε” την Panigale!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: 30 εκατ. δολάρια τον χρόνο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα