• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Είμαι δυνατός στο Assen, δηλώνει ο Lorenzo!
Δουλεύουμε μεθοδικά για τον Παγκόσμιο Τίτλο!
Νέα 27/06/2012 - 10:20

Η μοναδική φορά που αγώνας MotoGP, δεν θα διεξαχθεί την Κυριακή αλλά το Σάββατο, είναι στο Assen αυτήν την εβδομάδα, για τον 7ο γύρο Πρωταθλήματος! Ο εργοστασιακός αναβάτης της Yamaha, Jorge Lorenzo, φτάνει στην πίστα της Ολλανδίας έχοντας κερδίσει τους τρεις τελευταίους αγώνες και όντας στην κορυφή της βαθμολογίας με 140 βαθμούς! Να σημειώσουμε ότι ο Ισπανός έχει μια ιδιαίτερη συμπάθεια προς την συγκεκριμένη πίστα, έχοντας κερδίσει εκεί και στις τρεις κατηγορίες Πρωταθλήματος!

 

«Στο Assen και στο Brno, νομίζω ότι έχω κερδίσει τις περισσότερες φορές!», υπογράμμισε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2010. Στην συνέχεια επιβεβαίωσε ότι στόχος του δεν είναι άλλος από το να βρεθεί στο βάθρο, σε μια πίστα με ιστορική σημασία, όπως είναι αυτή του Assen, η μοναδική που είναι μέρος του ημερολογίου αγώνων του MotoGP, από το ξεκίνημα του Πρωταθλήματος! «Νιώθω δυνατός εκεί και είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι φέτος, δουλεύοντας με μεθοδικότητα για τον Παγκόσμιο τίτλο, αποφεύγοντας τα πολλά λάθη. Στόχος μας παραμένει να ανεβαίνουμε στο βάθρο σε κάθε αγώνα και ει δυνατόν, να πάρουμε την νίκη. Το Assen είναι καλό για την μοτοσυκλέτα μου και ταιριάζει στο οδηγικό μου στυλ, έτσι μένει να δούμε τι θα γίνει!»

 

Με τρεις συνεχόμενους αγώνες, αυτό που θέλει πάνω απ’ όλα ο Wilco Zeelenberg, είναι να ξεπεράσει την περσινή χρονιά ο Lorenzo και να ισχυροποιήσει ακόμη περισσότερο την πρωτιά του στην βαθμολογία! «Ανυπομονώ για το Ολλανδικό GP! Ξέρω από τα χρόνια μου ως οδηγός, ότι είναι μια δύσκολη περίοδος αλλά και συγχρόνως συναρπαστική! Θα είναι πολλοί παρόντες από την δική μου εποχή και θα είναι ωραίο να τους ξαναδώ στο paddock… θα είναι επίσης μια καλή ευκαιρία για την ομάδα, να συνέλθει από την περσινή απόδοση, όταν και είχαμε έναν δύσκολο αγώνα. Ο Jorge λατρεύει την πίστα κι έτσι είμαι σίγουρος ότι με τον καιρό να μένει σταθερός, θα παλεύει και πάλι με τους μπροστά…»

 

Επόμενο άρθρο »

Superpole στα Μέγαρα, Κυριακή 1 Ιουλίου

« Προηγούμενο άρθρο

WDW 2012: Sexy Bike Wash!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα