• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δεν ανησυχεί για αύριο ο Lorenzo!
Δεύτερη σειρά για τον Spies, ελέω... CRT!
Νέα 29/06/2012 - 21:22

Ο καιρός - για μια ακόμη φορά φέτος - ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο MotoGP, με την δυνατή βροχή να βάζει στοπ στα σχέδια των αναβατών για γρήγορους γύρους. Εν τέλει ο ήλιος βγήκε και "χάρισε" 6 λεπτά έντονης δράσης, διάστημα αρκετό για τον Stoner να πάρει την pole, αφήνοντας 3ο τον Lorenzo, ο οποίος πλήρωσε ένα λάθος του στην τελευταία σικέιν...

 

"Έβαλα τα δυνατά μου στον τελευταίο γύρο στις κατατακτήριες, αλλά έχασα μερικά δέκατα στα φρένα στην τελευταία σικέιν, εξαιτίας δικού μου λάθους...", παραδέχτηκε ο πρωτοπόρος στην βαθμολογία Ισπανός. Στην συνέχεια μίλησε επαινετικά για τον Stoner αλλά και τον συμπατριώτη του, Dani Pedrosa: "Ήμουν έκπληκτος με τον τελευταίο γύρο του Casey... ήταν φανταστικός και το ίδιο πρέπει να πω για τον Dani που ήταν πολύ κοντά του...!

 

Όσο για τον αυριανό αγώνα, ο Jorge δεν έδειξε ιδιαίτερα προβληματισμένος... "Έχουμε καλή θέση για αύριο, στην μπροστινή σειρά, και έχουμε καλό ρυθμό... έχω εμπιστοσύνη στην μοτοσυκλέτα, έτσι είμαι ικανοποιημένος. Άλλο οι κατατακτήριες και άλλο ο αγώνας... η επιλογή των ελαστικών θα κρίνει το αποτέλεσμα αύριο!", ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του ο Lorenzo, ο οποίος πράγματι σε ρυθμό αγώνα ήταν καταπληκτικός και πάλι!

 

Ο έτερος αναβάτης της Yamaha, Ben Spies, ο οποίος ήταν ο ταχύτερος όλων την χτεσινή ημέρα, είχε καλό ρυθμό και θα πάλευε για μια θέση στην μπροστινή σειρά, ωστόσο στον τελευταίο του γρήγορο γύρο, έμπλεξε με τις πιο αργές CRT... ως εκ τούτου, θα πρέπει να συμβιβαστεί με την δεύτερη σειρά του grid...

 

"Οι κατατακτήριες ήταν μια ενοχλητική εμπειρία... δοκιμάσαμε μια ρύθμιση σήμερα το πρωί και δεν μας βγήκε, έτσι στο πρώτο διάστημα των κατατακτηρίων δουλέψαμε σε κάτι που είχαμε χρησιμοποιήσει χτες, αλλά και πάλι δεν μας βγήκε!! Εν τέλει, γυρίσαμε στο χτεσινό στήσιμο - με εξαίρεση μια μικρή αλλαγή - αλλά καταφέραμε μόλις έναν γύρο και ήταν αυτό ο ταχύτερός μου! Δυστυχώς στον τελευταίο μου γύρο μια από τις CRT μπήκε στον δρόμο μου... ξέρω ότι είναι κι αυτές έξω για να κάνουν τα δικά τους κι έτσι είναι δύσκολο..."

 

Επόμενο άρθρο »

Φανταστικές κατατακτήριες για Stoner-Pedrosa!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Aragon: O Melandri πρώτος στις ΚΑΤ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα