• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: η πιο δύσκολη απόφαση
Yamaha ή Ducati; ή μήπως Gresini Honda;
Νέα 27/07/2012 - 10:21

Ο Valentino πραγματικά δεν έχει αποφασίσει το τι θα κάνει το 2013! Όσο κι αν φαίνεται περίεργο ΔΕΝ ξέρει ακόμη τι πρέπει να κάνει!! 

“Είναι μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της καριέρας μου, αφού από αυτήν την απόφαση θα εξαρτηθούν τα τελευταία χρόνια μου στο MotoGP”, είπε ο “γιατρός” χθες στην Laguna Seca. Στο τραπέζι υπάρχουν τρεις προσφορές από τις Ducati, Yamaha και Honda.

“Κάθε μια έχει τα αρνητικά και τα θετικά της. Η Audi και η Ducati με θέλουν και αυτό είναι μια τιμή. Η είσοδος του Volkswagen γκρουπ αλλάζει πολλά, υπάρχει ενθουσιασμός και μιλήσαμε με ένα από τα μεγαλύτερα γκρουπ του κόσμου που θέλει να ξαναγυρίσει στις νίκες”, λέει ο Rossi.

 

“Yπάρχει πολύ δουλειά, όσον αφορά τη μοτοσυκλέτα και για να μείνω λείπουν ακόμη σημαντικές λεπτομέρειες, όπως τα σενάρια για το μέλλον του αγωνιστικού τμήματος”, είπε δίνοντας λαβή για τις φήμες ότι ο ίδιος δεν θέλει τον Preziosi επικεφαλής, παρά το ότι δήλωσε: “Κατά τη γνώμη μου ο Filippo είναι ένας καλός μηχανικός και πρέπει να πάει στην Audi για να ζητήσει αυτά που πρέπει ώστε να βελτιωθούμε”.

Η φήμη ότι ο πρώην “αρχηγός” της Yamaha Masao Furusawa, πήγε στην Ducati για συζητήσεις είναι κάτι που του είπαν ότι δεν ισχύει.

 

Ο Rossi αναφέρθηκε και στο σενάριο της επιστροφής του στη σέλα της Μ1:

“Είναι μια περίπτωση που εγγυάται μια μοτοσυκλέτα σίγουρα ανταγωνιστική, αυτήν την περίοδο, αλλά δεν είναι εύκολο να ανταγωνιστεί κάποιος τον Lorenzo απευθείας, έναν οδηγό που αυτή τη στιγμή είναι σε φοβερή φόρμα. Ίσως το να πάω στην Yamaha χρειάζεται μεγαλύτερο κουράγιο από αυτό του 2003. Η κατάσταση σήμερα είναι εντελώς διαφορετική. Πριν 10 χρόνια η μοτοσυκλέτα δεν ήταν γρήγορη, αντίθετα με το τώρα”, σχολίασε.

“Η απόφαση είναι μόνο δική μου και σίγουρα τα χρήματα δεν είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας. Αυτές οι δύο εβδομάδες διακοπών, πριν την Indianapolis είναι σημαντικές, πρέπει να αξιολογήσω την κατάσταση πιο ήρεμα. Το αργότερο έως το Brno, αλλά ίσως και στην Indy μπορεί να έχω πάρει την απόφαση”, είπε.

 

Έτσι η Laguna Seca θα είναι ένας αποφασιστικός αγώνας, αφού η Ducati μπορεί να δείξει κάποια ανάκαμψη. “Η τύχη δεν ήταν μαζί μας στο τεστ του Mugello – λέει ο Valentino – τα ηλεκτρονικά μας σταμάτησαν τη δουλειά και έτσι περιμένω μια μοτοσυκλέτα κοντά σε αυτήν που είχα στους προηγούμενους αγώνες”.

“Η πίστα μου αρέσει, θυμάμαι τον πρώτο μου γύρο με το σκούτερ το 2005, που δεν περίμενα ένα τέτοιο κατέβασμα στην Corkscrew, αλλά το πιο δύκσολο σημείο είναι η πρώτη στροφή μετά την κεντρική ευθεία”, δήλωσε ο Rossi.

 

Επόμενο άρθρο »

Laguna Seca: Η συνέντευξη Τύπου!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Bradl δίνει μια γεύση MotoGP στο San Francisco!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα