• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μούφα η ιστορία περί Rossi και Ολλανδίας
Χάκερ έστειλε το μήνυμα στο twitter
Νέα 05/08/2012 - 14:18

Γράψαμε προχθές για τις φήμες ότι ο Rossi βρέθηκε στα γραφεία της Yamaha στην Ολλανδία και ότι εκεί τον είδε ο πρώην οδηγός Grand Prix Niall Mackenzie. 

To twit γράφτηκε πράγματι από τον λογαριασμό του Σκωτσέζου οδηγού, αλλά η διαφορά είναι ότι το έγραψε χάκερ που είχε μπει στο συγκεκριμένο λογαριασμό και έγραψε την ιστορία έτσι ώστε να μοιάζει αληθινή.

Ο φίλος μας, παρουσιαστής της Ιταλικής τηλεόρασης Guido Meda, έκανε μερικά τηλεφωνήματα και είπε ότι η ιστορία δεν είναι αληθινή και ότι ο Rossi γελάει με την υπόθεση και λίγο μετά αποκαλύφθηκε η υπόθεση με τον χάκερ.

 

Τις τελευταίες μέρες διάφορες φήμες κυκλοφορούν, όπως ειπώθηκε ότι μετά τη Laguna Seca o Rossi πήγε στην Ιαπωνία πριν γυρίσει στην Ευρώπη, για συζητήσεις με τους ανθρώπους της Yamaha. O Lin Jarvis πάντως και το αγωνιστικό της Yamaha MotoGP βρίσκεται στην Ιταλία και δεν θα υπήρχε κανένας λόγος να μην πάει εκεί ο Rossi, αν χρειαζόταν.

Το μόνο πραγματικό που ισχύει μετά τη Laguna Seca είναι αυτό που είπε ο Guareschi, ότι δηλαδή ο Valentino πήγε από την Καλιφόρνια κατευθείαν στο σπίτι του στην Ibiza για διακοπές.

Σίγουρα η πιθανότητα να υπογράψει με την Yamaha παραμένει μεγάλη, όμως τελικά η φημολογία και οι αναρτήσεις στο twitter πρέπει να ελέγχονται πιο προσεκτικά από εμάς τους δημοσιογράφους, πριν βγουν προς τα έξω...

Συγγνώμη σε όσους παρασύρθηκαν! 

 

Επόμενο άρθρο »

SBK: Κανονικά ο γύρος της Πορτογαλίας!

« Προηγούμενο άρθρο

Spies (Mary): “Κάποιος πρέπει να αποσυρθεί”

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα